Att kunna bli sooooupa-fin!

 
 

bodditavling1

 
 
 

Ni vet att jag tycker att Böddi är den bästa som finns, och många har frågat efter en ny ”kod” så att dom kan testa hans förträfflighet. Och nu är det dags!

Böddi ger nämligen 20% på allt (färg, klipp – you name it) under behandlingar som utförs nu i januari månad! Hur bra som helst.

Han håller till på Headorama i Malmö (salongen ligger på Amiralsgatan 1) och nås på 040-308018. Och ja; han förstår svenska bra men pratar inte så mycket svenska själv mer än ”topparna” ”lugg” ”blekning” och andra nödvändigheter – så även om du inte är superhaj på engelska så lovar jag att det kommer gå att kommunicera ändå. Han har stylat folk som Duran Duran och hållit seminarier för frisörer. Framförallt har han ett hjärta av guld och är så himla duktig på det där med vad som passar och inte.

Vill du läsa mer är hemsidan HÄR och mer om Böddi finns HÄR.

Hans erbjudande gäller alltså på behandlingar som bokas och genomförs januari ut, och för att få rabatten behöver du bara uppge ”emmaböddi” när du bokar. Erbjudandet gäller både nya och gamla kunder.

Heja!

 

(I samarbete med Böddi kan man väl säga, jag har ju inte hittat på det här själv, men utan ersättning. Det är ju Böddi liksom). 

 
 

starli

3 kommentarer till “Att kunna bli sooooupa-fin!

  1. Wow! Det var ju inte så dumt! Kanske skulle slå till! Hur gick det förresten med luckan i adventskalendern? Vem vann make over? Kram Lisa S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg