Att ha vårpyntat en aning.

 
 

AT2B6815

 

 

 

Vi vårpyntade lite igår, Buse och jag.

Inget avancerat; bara små saker här och där för att liksom välkomna ljuset och sätta lite guldkant på de här febriga januaridagarna som just nu känns oändliga.

I hallen fick Tine K-stolen en ny kudde från Inreda.com som jag hittade för någon vecka sen och tyckte så himla mycket om. Det där skrynkliga ihop med den dammiga färgen är alltid oemotståndligt för mig som ni vet. Och så passade den in så bra mot tapeten. Huvudet som tidigare hängde ovanför sänggaveln fick en ny plats också som ni kan se.

Ibland räcker det med att flytta om lite.

 
 
 

AT2B6823

 
 
 

#calm.

En bra påminnelse.

 
 
 

AT2B6797

 
 
 

Och så lampan!

Lampfoten har ni sett innan, det är en likadan som den som står i Drömmen (Olsson&Jensen). Men skärmen är ny, och kommer från IKEA och det får bli dagens tips. Finns som både taklampa och lampskärm i vitt, den här kitfärgade varianten och en rosa, och till ett riktigt bra pris (tror den här storleken kostade 149 kr). Lite Tine K-känsla i den veckade skärmen och släpper igenom alldeles lagom med ljus.

Men nu ska jag äta dagens andra frukost; jag har varit uppe vansinnigt tidigt för att hinna arbeta lite innan Buse vaknar och med tanke på hur varm han varit inatt räknar jag med att även den här dagen kommer att spenderas i sängen bland apelsinjuicen, Bamsetidningarna och pannstrykandet.

Lilla älskade.

 
 

flingan2

22 kommentarer till “Att ha vårpyntat en aning.

 1. Sänder massa krya-på-dig-Buse kramar från tradiga Hörby..du var inte ensam igår om att tycka det är tradigt när man har en blogg och måste skriva en massa där..som man själv pressar sig till..men att visa att vi är mänskliga och också har mindre roliga dagar gör bara bloggen extra bra tycker jag..det är inte bara glamour och rosa maräng runt en! Hoppas ni får en bra dag ändå..brukar hjälpa med alvedon, massa bad, svala kläder och vila…kramar Birran i tradiga gråa Hörby

 2. Nog rycker det i vår-tarmen lite nu. Jag vill ha in mer vår! Men med tjockt snötäcke utanför fönstret får det vänta lite. Men ljuset är i alla fall på gång.
  Fin lampa, den gillades skarpt.
  Kram Helén

 3. Jättefint! Har också flera av de där fina skärmarna. Lampfoten, helt underbar, vet du om den finns kvar än och isåfall var hittade du den? Ha en fin dag bland kuddar o bamse, kramar

  1. Jag bad Jenny på Modesto köpa hem den åt mig. Dom har säkert den kvar i lager, så hon kan nog plocka hem fler? Kram

   1. Hej! Jag har hittat lampan,jippi!!!! Hos hjärterum.net, tänkte om det var fler lampsugna.
    Ha en skön lördag. Kramar

   2. Hej igen! Har du den största lampskärmen på diameter 45cm eller den på 36cm? jag har den mellersta på 36cm men undrar om den kanske blir liten till den stora foten.

 4. och snart hörs fågelkvitter och man kan öppna köksdörren för när solen lyser på en läig plats så är det nästan varmt nog för att sitta utan jacka. skånsk vår! <3 älskar den!

 5. Nämen ååh så fint ni har det!! Den lampskärmen älskar jag, har i flera månader frenetiskt försökt komma på vart jag kunde placera en här hemma hos oss, men inte än iaf hittat på. Hoppas Buse kryar på sig snart!

 6. Fin lampa och kudde! Alltså jag har läst din blogg länge och gillar ert lutande hus 😉 Men jag får inte ihop hur er planlösning ser ut och det gör mig så nyfiken! Kan du inte visa typ en rundtur i huset eller nåt? Och vad har ni på övervåningen nu? Kram kram och hoppas Buse kryar på sig

  1. Hej 🙂 en planritning finns, försök söka här i sökrutan åt höger. Där uppe är nu barnrum (Buses gamla, blir lillebrors) och ett kontor och en walk in Closet som ska fixas till i februari med bättre förvaring.

 7. Åh, gillar verkligen kudden! En sån hade passat perfekt hos mig.
  Och den där lampskärmen är fin, den har jag spanat in flera gånger!
  Kram Jennica

 8. Ååå så fint tapeten är underbar , vad var det ni köpt den är det Ferm living ? Jag har suttit och tänkt på spöket …. Vem är han lik jo sniff i mumintrollen, lika näpen … Sötaste hunden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg