Att ladda för en frisk vecka.

 
 

AT2B6951

 
 
 

Nä. Nå vidare pigg är jag väl inte.

Huvudet värker, halsen värker och kroppen har de där välbekanta kittlingarna jag alltid får när febern är alldeles precis runt hörnet. Men jag har inte gett upp ännu! Det kan fortfarande vända under natten. Och jag passade på att sova middag tillsammans med Buse idag, så energin fick en chans att samla sig och det behövdes. Så jag håller tummarna nu att när vi vaknar imorgon är allt som bortblåst. Jo, jo. Trots att det är elaka dagisbaciller som alltid har en förmåga att knocka mig totalt när de väl biter sig fast.

Jag har nog aldrig varit så sjuk som sen jag fick barn.

Men!

Det finns ju en fördel med att vara lite hängig, också. Som att det är helt okej att ligga i sängen och äta glass rakt ur paketet och se på Peter Pan med Buse när det blivit kväll. Och dricka en himla massa vatten med gurka och mango i, och ha täcket långt upp till näsan.

Och imorgon är en ny dag, och allt kan ha gått över.

Japp.

Jag siktar på det.

 
 

flingan2

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “Att ladda för en frisk vecka.

 1. Håller tummarna att du kryar på dig och mår bättre imorgon!

  Själv sitter jag i soffan med en sovande, febrig 1,5åring bredvid mig och håller alla tummar och tår för att jag inte skall bli smittad. Med igångsättning på tisdagen känns det verkligen spännande att se om jag klarar av att hållas frisk!

 2. Ett stort krya på dig!
  Jag vaknade i onsdags av att ha ont i halsen och hade det även i torsdags och fredags men igår var allt som bortblåst.
  Håller tummarna att det även blir så för din del!

 3. Krya på dig! Själv var jag en långpromenad på stranden med hundarna o sen sov jag tre timmar som en klubbad säl! Kram Lisa S

 4. Lite off topic men tycker lilla hunden inte ser ut som lilla spöket längre, men som en Elsa (utan att jag vet könet på hunden). Trygg, glad och modig (som min farmors syster Elsa). Kram krya på dig, här är både jag och mannen däckade av influensan.

 5. Hoppas att du kryat på dig! Men de är ju för söta där Spöket ligger i tryggt förvar med Tant eller Tooka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *