Att iallafall ha lite romantik strösslad här hemma.

 
 

AT2B7764

 
 
 

Men hallå där nedanför trappan!

Ja, lite romantik har vi ju trots allt strösslad här hemma, även om jag varit däckad. Ljusen i trappan ger ju ett romantiskt skimmer alla dagar (och där nere står Tant och Spöket och kollar läget) och när skymningen kommer och det fladdrar där ute i hallen är det så mysigt att det inte är klokt. (Och ovanför trappan finns ett rum som ska genomgå en förvandling imorgon, äntligen, och det ska bli galet spännande. Men mer om det sen).

Och i vardagsrummet står Voluspas doftstickor med Champagne Rose sen en vecka tillbaka och doftar fantastiskt. Det måste vara en av världens bästa uppfinningar, inte sant? Att kunna öppna dörren oavsett tid på dygnet och alltid mötas av en mjuk doft utan att några ljus har varit tända.

 
 
 

AT2B7767

 
 
 

Och där, i sovrummet, står den bukett jag fick av mannen igår –

så himla gulligt av honom att tänka på alla hjärtans när jag ändå bara låg hoprullad i sängen och svamlade om hur törstig jag var. Och istället för att vi tog den där daten vi hade planerat blev det alltså blommor och presenter och så det bästa; att han kom hem med en kasse full av olika sorters melon, blandade mina vätskeersättningar och nöp mig på handryggen med jämna mellanrum för att kolla så jag var okej. Han är verkligen världens absolut bästa man, den där.

Och idag är jag på benen, den blixtrande huvudvärken är borta och bara mattheten finns kvar att vittna om den här helgen och det är så skönt att känna sig vid liv att ni anar inte! Ute blåser det halv storm och känns kallare än på länge, men det gör inte det minsta.

Jag är på benen, det är söndag och det finns trots allt lite romantik strösslad över hemmet.

 
 

cherry

6 kommentarer till “Att iallafall ha lite romantik strösslad här hemma.

  1. Vad skönt att du är på benen igen. Så mysigt det är med ljusen i trappan och den där buketten alltså. Ranunklar är så vackra. Det låter som ni hade en fin alla hjärtans dag bara genom att vara tillsammans. Ibland är det det ända som behövs

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg