Att masa sig upp för glukosbelastning.

 
 

AT2B7691

 
 

AT2B7696

 
 

AT2B7688

 
 
 

Phu, idag är det tidigt!

Halv åtta ska jag infinna mig hos BM för den obligatoriska glukosbelastningen (ja, här görs den på alla – har förstått att det är lite olika där ute i landet) och får inte lov att tugga i mig min vanliga frukost, utan måste anlända hungrig och pepp på att svepa socker. Urk. Men det är ju bra att man kollas, såklart, och när allt väl är färdigt så får jag pinna över gatan och äta hur mycket frukost jag vill – och sen kan jag passa på att ta banken också och fixa saker till min revisor när jag ändå är i stan. Så det blir bra det här.

Flickorna ligger kvar som rester i sängen, magen kurrar och onsdagen kan börja med BM-besök och sockerchock.

Efter det kan det bara gå uppåt kan man tycka.

 
 

cherry

9 kommentarer till “Att masa sig upp för glukosbelastning.

  1. Underbara hundar! <3
    När jag ser dina tjejer ångrar jag så att vår whippetkille inte har något 4-bent syskon.

    Hoppas det går bra hos BM.
    Kram och tack för fantastisk blogg.

  2. Här i Östergötland är det inte obligatoriskt med glukosbelastningen men eftersom min mamma har diabetes så åkte jag på det vid båda graviditeterna och det är ju verkligen inte skoj… Den där söta sörjan är ju för obehaglig och jag minns att det var nära kräkningar vid andra glaset som skulle svepas, hoppas att det går bättre för dig! Man känner sig ju nästan lite taskig mot kroppen när man först inte ger den någon mat och sen häller i sig socker, allt man liksom blivit hjärntvättad att inte göra… 🙂
    Ha det bra!
    Kram Jenny
    http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se

  3. Åh, nu har du kanske redan hunnit göra det.. Citron är annars toppen att ha med sig, då smakar det nästan lemonad och blir helt ok att dricka! Lycka till!

  4. Ååååh, trots 4 barn så har jag helt lyckas att glömma det där hemska sockertestet!!! skrattar Kom på det nu när du skrev om det. Fy sjuttsingen, jag höll på att kräkas där på studs!

    Hoppas att du har överlevt och kanske mumsar på någon god och desto nyttigare frukost nu ialla fall!

    Ha en underbar lill- lördag, sötaste du!

    Kraaaaaaaaaaaaaaaam

    Angelica

  5. alltså, de där vinthundshögarna ser ju bara helt oemotståndliga ut!! hoppas det gick bra med glukosbelastningen 🙂 jag har redan typ-1 diabates, så när dagen kommer för att skaffa barn slipper jag hälla i mig den där sörjan. det gäller att se på saker positivt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg