Att ha ett hem som doftar ljuvligt.

 
 

aa

 
 
 

Det bästa som finns är nog när det dimper ner ett paket från AgnesAmelia som ska fotograferas. Då och då tar jag bilder till deras hemsida och jag är lika pepp varje gång – för jag vet att det innebär att det kommer dofta fantastiskt här hemma i några dagar. Det är ljus som ska packas upp och öppnas, doftpinnar som ska arrangeras och tvålar som ska löddras.

Snacka om lyxjobb, liksom.

 
 
 

AT2B8137banner

 
 
 

Och oftast är det nya dofter också, såna jag aldrig sniffat på förut. Så kan jag kombinera nytta med nöje och passa på att göra en mental lista över vilka doftar som hamnar på favoritlistan till när det är dags att fylla på förråden, och vilka som inte var för mig. Riktigt win-win med andra ord.

Idag var det tänkt att jag skulle göra klart det som fanns i paketet sist, men Buse har bannemig lyckats spräcka sin trumhinna (ja, igen) så vi får se hur det utvecklar sig. Hälften av gångerna är han pigg som en mört, hälften av gångerna får han feber och vill absolut inget annat än att ligga i sängen på mig och bli klappad på i timmar. Så det får liksom styra dagen.

Men; oavsett om det blir feberklappande eller doftexplosioner så är det ju trots allt lördag.

Hej helg! Du är välkommen.

 
 

cherry

12 kommentarer till “Att ha ett hem som doftar ljuvligt.

  1. Nääää stackars Buse:-( Hoppas han slipper febern iallafall!!

    Du, du hade rätt! Vi fullkomligt Ä L S K A R Fröjd!! Guuuuu så mycket snyggt, jag va helt lyrisk när Linus kom hem från jobbet och snubblade på orden när jag berättade precis hur vi ska ha det här hemma haha. Syns bara att det va så dyrt, men så fort bebisen sov kollade jag blocket haha.
    Har du köpt dina köksbord där (både hemma o i Drömmen) och det stora glasskåpet som är i drömmen? Å lampan såg jag ju med där, den ”kristallkronan” utan kristaller, ja du fattar 😉
    Hoppas ni får en mysig lördag, med eller utan feber 😀
    http://lotte4.blogspot.se

    1. Nej, ingen av mina köksbord kommer därifrån 🙂 Mitt hemma är från ILVA och det i Drömmen är från auktion, skåpet i Drömmen är från Blocket. Däremot är de två köksskåpen i Drömmen från Fröjd. Lampan köpte jag av Modesto 🙂

  2. Hej! När vår 3-åring fick rör i öronen för ca 1 år sen försvann alla hans inflammationer.
    Om det är ett alternativ för er så kan jag rekommendera det starkt!!
    Hoppas han blir bättre!

    1. Han går ju hos en specialist var tredje månad som vi har fullt förtroende för. När hon säger att det är dags för rör så kör vi på rör 🙂

  3. Härligt med fina dofter :). En fråga.. har du riktiga träplankor som bas till dessa bilder, eller kör du fotobakgrunder? Jag letar som en galning efter nåt bra att använda då jag inte känner att jag orkar släpa plankor när man ska göra produktplåtningar.

    Jag hoppas att lillkillen piggnar till snabbt!! Jag ser på kommentarer ovan att han går hos specialist som eventuellt kommer att rekommendera rör. Det rekommenderar jag, då jag har en dotter som var rejält öronbarn som liten, och rören hjälpte henne enormt bra. Dock ville dom inte sätta in dem så tidigt så hon var nog i sex-årsåldern när hon fick sina.

    KRAM

    1. Här är det ett bord jag har som bas, det är litet och lätt att flytta runt. Och ja, om och när hon säger att det är dags för rör så kommer vi såklart att sätta in det, men det finns ju andra saker med rör (ärrbildningar etc) som ska vägas mot de besvär han har idag. Nu har han varit besvärsfri från i somras till nu när han får två på raken, så det har varit väldigt bra en period.

      Kram

      1. Ja, absolut. Väg in alla för och nackdelar, och det är toppen att ni har en läkare som ni har förtroende för, hon kommer att leda er rätt :).
        Kram och stort tack för ditt svar om foto-basen!!

  4. Ja det kan man kalla lyxjobb, lyllos dig 🙂
    Dina bilder är de mest fantastiska Emma, om jag det blir bröllop för mig ringer jag och hoppas på att du är sugen på lite jobb 🙂

    Kram!
    Catta

  5. Alltså doftljus och doftpinnar är fantastiskt att ha i hemmet. Snusade på några från Reunionhome igår, så underbart. Just nu är jag ute efter någon som får hemmet att dofta som vår, det hade varit fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg