Att ha ordning och reda.

 
 

AT2B8374

 
 
 

Och så var garderobsmakeovern jag fick i samarbete med Elfa färdig!

Alltså, vilken jäkla skillnad det är nu. Jag vet vart precis allting finns, och framförallt så sväljer systemet hur mycket som helst. Det finns gott om utrymme kvar till och med, så vi kan fylla på med bebiskläder och annat som kommer att vara i omlopp om några veckor.

Men såhär fint blev det alltså.

 
 
 

AT2B8375

 
 

AT2B8376

 
 

AT2B8380

 
 

AT2B8381

 
 

AT2B8392

 
 
 

Som ett litet rum för våra kläder!

Och det bästa av allt är helt klart överblicken vi har numera; det går ju att se igenom trådbackarna så man vet vad som ligger var och alla backar åker ut i en mjuk rörelse och skjuts lika mjukt in igen. Löve it. Och där finns hängande plats för skjortor och blusar, hyllplan för skor och väskor, byxhängare i jämna rader samt de där backarna i olika djup så att underkläder kan ha en, tjocka tröjor en och så vidare.

Så nu; nu är det verkligen ordning och reda på torpet!

Galet, vilken grej.

 
 

cherry

18 kommentarer till “Att ha ordning och reda.

  1. Det ser trevligt och prydligt ut, ett aber skulle möjligen vara damm och griniga små i insekter som vill dö just bland tröjor mm, men dammet tänker jag mest på. Vad tror du? /Vänligen Lisa

    1. Hur är detta skillnad mot en ”vanlig” garderob menar du? Om du tänker på damm och insekter som målmedvetet flyger rakt in och lägger sig för att dö bland kläderna? Här är ju alla lådor i nät vilket gör att dammet inte fastnar, och allting är upphöjt så det går att dammsuga under (vilket inte går under så många garderober).

      1. Om man bott i hus där det finns pälsängrar så gillar man dörrar att stänga om saker=mindre möjlighet för dem att komma in och lägga sina ägg. 🙂

      2. Jaha, är lådorna i nät? Jag tänkte samma som Lisa för de såg ut att vara av plast.
        Men väldans fint blev det. Önskar jag hade ett rum till övers att inreda åt mina (ja ok, hela familjens) kläder, jag med… 🙂

  2. Wow – jag dör lite av avundsjuka, tror jag minsann! Älskar provdockan också, hade en sån förut men utrymmesbrist gjorde att den fick gå hädan… Men du, fick inte maken någon plats till sina kläder ; )

    1. Hans är ju också där! Du ser hans skjortor i ena delen, lite tjockare tröjor ovanför och sen har han en tredjedel av backarna ungefär.

  3. Så prydligt det blev! Jag förstår att det måste kännas ljuvligt att gå där o plocka bland kläderna. Jag skulle också behöva ett sånt besök, helt klart! Njut!

  4. Wow! Vi måste snart bygga ut huset bara för att kunna förvara alla kläder någonstans… Idag reser jag mot solen och letade efter rätta strandskorna i en evighet – lovade mig själv att snart styra upp livet när det gäller stöket hemma. Men först, Hawaii.

  5. Det blev superfint!
    Så organiserat, luftigt och lätt att hitta. En riktigt dröm för tjejer som innehar en hel del kläder och skor 😉

  6. Vilka produkter har man använt? Vi ska precis inreda vår WIC med snedtak och är väldigt nyfikna!

    1. Jag vet tyvärr inte vad de heter, men det var inget special utan det som finns i deras bas-sortiment.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg