Att kika lite i köksskåpet.

 
 

AT2B9191

 
 
 

Ni har ju sett skåpet i köket några gånger; det gamla auktionsfyndet som blivit målat i omgångar. Nu har det blivit lite vårpimpat med ljusare porslin och annat som man blir glad av när det står framme och syns.

Det behövs ju så lite för att det ska bli en förändring. Det är fördelen med öppna skåp.

 
 
 

kskap

 
 
 

Bara lite udda porslin, några servettringar från Lexington och det där salt-och-peppar-fatet med en hare på som vi köpte i Hunnebo dagarna innan vårt bröllop. En typisk ”Emma-sak” och jag önskar att det fanns en hel serie. Jag hade velat ha ALLT.

 
 
 

AT2B9185

 
 
 

Och de underbara glasburkarna som är så goda att dricka ur på somrarna – jag vet inte hur många liter som har serverats ur de där på grillkvällar och varma sommardagar. I Drömmen har vi en uppsättning fast i plast och dom använd lika flitigt.

 

Så ser alltså vårt gamla skåp i köket ut numera, i vårskrud. Och det ger ju en liten föraning om att de faktiskt är på väg – de högre temperaturerna – de som får träden att spricka löv och dagarna att bli längre.

Ja. Jag har en längtan som alla andra.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

8 thoughts on “Att kika lite i köksskåpet.

 1. Ååååå jag skulle vilja ha ett sånt skåp i mitt kök! Ingen som läser här inne som har ett att sälja?
  Här har videkissarna kommit och sonen blev överlycklig och tog med sig ”knoppisar” till skolan och skulle visa fröken. Å björkarna har med knoppar nu 😀 Jag går min runda flera ggr i veckan för att se utvecklingen av våren 😉
  Ha en bra fredag, alltså snart helg – igen!! Bara några timmar kvar 🙂
  http://lotte4.blogspot.se

 2. Jag läste först lite slarvigt, jag tyckte det stod ”att kika lite i kylskåpet”, blev aningens förvånad och tänkte ”jaha ja det kanske är kul att se, vad kan hon nu ha köpt” haha 🙂
  Men köksskåpet alltså, det känns lite vettigare, och fint som attans är det det där skåpet.

 3. Vårkänsla med pastellfärger, köksskåpet är ju fantastiskt men burkarna! en av de smartaste lösningarna jag sett på länge. Jag tycker de är underbara i glas.
  /Åsa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *