Att ha kvällssol på verandan.

 
 

AT2B1272

 
 
 

Jag ska visa lite bilder från Buses rum imorgon tänkte jag, men tills dess kan vi ju kika på dom här. En liten, liten titt in på verandan där det numera står ett träd (har för mig att det var ett mandarinträd?) som bara inte gick att motstå på plantskolan.

Hur fint?!

Älskar de där rosa blommorna, som ett litet moln av fluff.

(Och på fönsterblecket sitter kaninen som en gång i tiden fanns på Artilleriet, tre små robotar han fått av Tindy och hängande, där uppe i hörnan, en del av en luftballong ni kommer få se mer av imorgon. Samma serie som mobilen åt lillebror, fast version större).

 
 
 

AT2B1278

 
 

AT2B1324

 
 
 

Där ute blir kvällssolen alldeles varm i skenet och luften står nästan stilla om man stänger dörrarna;

på sätt och vis den perfekta kuvösen för delikata träd som vill ha fukt och värme, men även den perfekta platsen för värmetörstande vinthundar eller lekande Busar.

Alla samsas om utrymmet, alla får plats.

(Sen om det faktiskt blir nån mandarin eller inte spelar mindre roll).

 
 

cherry

9 kommentarer till “Att ha kvällssol på verandan.

  1. Så fint! Tror mer på persikoträd, citrus brukar blomma vitt och med en tydlig, fin doft. Persikoblom är förresten vårblomman nummer ett i Kina när man firar spring festival/kinesiskt nyår i slutet av januari-februari. Både äkta och fejk i massor.

  2. visst är det härligt med denna sol. Jag sa alltid att mitt barn skulle födas på en solig dag. Och på långfredagen föddes hon, en solig dag, på Ystad BB. Vilken gåva! Snart är det du som får en ny solstråle! Så himla glad för er skull!

  3. Tror oxå på persikoträd….har flera mandarin/apelein o citronträd o alla blommar i vitt med den mest underbaraste doft…..ljuvligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg