Att ha fixat frillan.

 

 

AT2B4785

 
 
 

I måndags var jag alltså hos den här mannen för lite uppfräschning av håret och fix inför sommaren.

Böddi.

Jag älskar Böddi. Jag har gått hos honom sen… sen jag var gravid med Buse. Så fyra år ungefär. Och det spelar ingen roll vart jag flyttar, jag kommer alltid fortsätta att gå till Böddi i den mån det är möjligt för han förstår mitt hår som ingen annan och han är så vansinnigt jäkla duktig. Vi har ju testat en hel del saker genom åren, och haft väldigt roligt under tiden och han kan mitt hår nu och vet vad som väntar. Som att om ungefär två månader så kommer den där hormonpåverkan som vi nästan alla får efter förlossning och amning, och vad han då ska göra för att ta hand om håret så att det inte känns som om allting trillar av och bara blir torrt.

Han är bäst, så är det bara.

 
 
 

AT2B4775

 
 

AT2B4770

 
 
 

Den här gången ville vi ha lite festival-hår!

Jamen, ni vet. Lite uppklippt för att få fram vågor, med lite struktur, lite ”okonstlat”. Färgen han satte innan jag fick snittet var fortfarande i så bra skick att vi inte behövde färga igen utan kunde koncentrera oss på att klippa, just nu har jag en ganska matt chokladig nyans som jag verkligen trivs med och som är så pass nära min egna färg att det inte blir någon direkt utväxt att ta hand om. Just den biten är perfekt nu när jag inte har tid att åka in så ofta för att färga utväxt, men ändå vill ha mer liv och djup i färgen.

 
 
 

AT2B4884

Trench – Malene Birger (här) // jeans – H&M (här) // skor – gamla Stylesnob

 
 
 

Och såhär blev det!

Kanske en sisådär tre centimeter kortare för att förbereda för hormonstormen som kommer, mer uppklippt och en ”lugg” som fått fler lager för att lyfta sig själv mer och inte bli så tung.

Vi tittar nära också:

 
 
 

AT2B4880

 
 

AT2B4868

 
 
 

Precis så som jag ville ha det, och väldigt mycket jag!

Så nu är jag redo att ta mig an sommaren med mitt festivalhår och känna mig allmänt fabulös som jag alltid gör när jag varit hos Böddi. De senaste åren har jag verkligen samlat en liten klan av islänningar att tycka om; Böddi och Kalklitir-familjen är strålande exempel och det dom har gemensamt är den där mjuka värmen och välkomnande attityden som jag blir helt förtrollad av. Måste vara nåt i vattnet där på Island. Nåt bra.

Och just det!

Många av er har mailat mig angående den där bannern jag hade innan med 15% rabatt hos Böddi, och om den fortfarande gäller. Nej det gör den inte men jag frågade honom nu när jag var där och han ger 25% på alla behandlingar som utförs i juni åt er nu om ni vill? Bara att ange ”Böddiemma” när ni bokar! Gäller både er som varit där tidigare och er som är helt nya. Så passa på om ni vill fixa er innan sommaren och kan tänka er en islänning att tycka om (var det ligger, nummer etc för att boka hittar du HÄR). Jag kan inte rekommendera honom nog.

Och nu är det onsdag och jag har ett stylinguppdrag i Landskrona imorgon att förbereda för, så jag ska ner i källaren och rota i alla rekvisitakartonger för att se om jag hittar det jag behöver nu efter flytten. Kan bli spännande.

Och vi, vi hörs ju snart igen.

 
 

cherry

17 kommentarer till “Att ha fixat frillan.

  1. S N Y G G T!! Å du, jag önskar jag passade lika bra i såna solglasögon som du gör, men – jag ser inte klok ut!! Min ansiktsform vill verkligen inte te sig i det 🙁 Så ska jag ändå envisas att bära det får det vara här ute på landet bak en buske där ingen kan se mig 😉
    http://lotte4.blogspot.se

  2. Isländska är väl också ett fantastiskt språk..sedan en snygg och cool..bara det är värt mkt…Så fin som snus….syns minsann inte att du nyligen snittats och varit tokgravid och har kommande hormonkaos på gång…Ett sådant där hårband med små små blommor i som många har..hade ju varit galet fint på dig…eller en liten fläta…sådär lite slarvigt som fångar in enbart luggen…fast det är kanske inte din stil…själv hade jag svårt för utsläppt hår när mitt var långt..var mer i tokig i att sätta upp det i diverse fågelbon och allehanda konstellationer..men så kom mim tokidé om snagga av sidorna och ha långre uppe på huvudet och sedan så blev jag vips svarthårig..passar mina toksvarta grova ögonbryn och toksvarta långa ögonfransar bäst…jag som också sportar mustasch, fräknar och en antydan till fjun på hakan..men visst är det härligt när det blir som man vill…då man inte kan ta att ens utomordentligt fantastiska idé och bild inte gick hem….helst ska man ju klippas dagen innan själva ide´n……men Ystad har fått en festivalkvinna..så ut och släpp lockarna lösa på kullerstensgatorna och visa alla hur man sportar en festivalfrisyr…
    kramar Birran i gråa och svinkalla Hörby..var f-n tar sommaren vägen..blekare än snö är man…

  3. Alltså, jag dör så fint! Drömhåret 🙂

    Fungerar koden även om man bokar online?

    1. Hm ja det tror jag 🙂 Finns där en meddelanderuta så kan du ju skriva in den, annars ange den efter ditt namn 🙂

  4. Jaaaa! Älska Böddi!! För mig var det love att first sight, och då har han inte ens klippt mig, hahaha… 😉 Så snygg du blev darling!! <3

  5. Hei, så fin på håret? Syns buksene ser så ulik de du linker til? Det ser ut som at det er hull på kneet på dine bukser. De ser også mye mere baggy ut en de på linken. Er det samme bukse, eller en tilsvarende?

    1. Nej det är rätt 🙂 Du ser hålet på knäna på bilderna inne på H&M också, bara inte lika tydligt. Att mina ser baggy ut är nog mer att de är en aning stora och inte sitter lika tight som på modellen.

  6. Vad händer för spännande i Landskrona? Ska nämligen dit i morgon så blev lite extra nyfiken:)

  7. Vad händer för spännande i Landskrona imorgon? Ska nämligen dit imorgon, så blev extra nyfiken:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg