Att projektera.

 
 

AT2B4957

 
 

AT2B4974

 
 

AT2B4971

 
 

AT2B4981

kofta – gammal sheinside // jeans – h&m (här) // skor – gamla ldir

 
 

Det är inte alltid man vill ligga i vagnen, minsann. Ibland för man ett jäkla liv så att man får bli buren till BVC istället och kan dra sin mamma i håret med starka fingrar och säga huui! när man blir nöjd. (Och väl på plats kan man sen kategoriskt, varje gång, fri-kissa på sina föräldrar vid nakenvägningen med ett triumferande utryck i ansiktet).

Ja, ja.

Vad gör man inte.

Och här har det alltså hunnit bli lördag och vi hade egentligen behövt ta oss till IKEA för att köpa hyllor till ett projekt jag fått för mig att vi ska snickra ihop här hemma (vi = mannen, jag pekar bara) men jag vet inte om kombinationen treåring + bebis + lönelördag är särskilt lockande, så vi avvaktar nog till i veckan när horderna av folk har minskat. Det är mycket på gång nu; kök som ska fixas och kakel som ska beställas och hyllsnickeri-hittepåer som ska göras. Och så vill jag ha en pergola också, men där skakar mannen bara på huvudet trots att jag gestikulerar så mycket jag bara kan och försöker med alla de klassiska införsäljningstricken som det kan väl inte vara så svårt att slänga ihop? hm? det borde väl gå fort? som annars är så övertygande. Så kanske får jag involvera världens bästa hantverkare i det också i sommar, om längtan efter en pergola kvarstår. Möjligtvis är det bara hormonellt.

Men, idag är det riktigt vara-inne-väder så möjligtvis tar vi åtminstone en tur till kakelaffären för att kika på kökskakel och sen ska jag försöka hitta Den Perfekta Vasken och en blandare som kan funka till.

Det blir bra det, tror jag.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “Att projektera.

  1. Alltså dom gör ju lite som dom vill dom där små 🙂 Tur att dom är så förlåtande söta och luktar fantastiskt gott. Men ni ser ut att ha fantastiskt mysigt ut på färden. Jag skulle absolut kunna mig att bli buren både hit och dit i det där mysigt täcket.
    Ha en skön helg och strunt i trängseln på IKEA.

  2. Ja, de där små har verkligen en egen vilja!
    Förstår din pergola-dröm. Här ska min/vår äntligen förverkligas nästa helg! Nyaste drömmen är sommarhöns, men det får bli en annan gång;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *