Att blåsa bort.

 
 

AT2B5539

 
 

AT2B5605

 
 

AT2B5613

jeans – h&m (här) // skjorta – sheinside (här) // skor – oill

 
 
 

Alltså…

Vad hände med vädret?!

Igår var det visserligen sol men blåste så mycket att Spöket höll på att fladdra bort, och idag är det fulmulet ute och inte alls särskilt inbjudande eller juni-aktigt. Fortsätter det såhär är det inte längre en fråga om huruvida vi ska sitta inne eller ute på midsommar; då är det jag som drar fram allt pimp jag har och kör långbord i studion. Det kan ju i och för sig bli mysigt det också.

Idag väntar vi på att vår nya kyl och frys ska komma till köket (idag fanns det bara en sånär delad ni vet, och det funkar inte med ett sånt litet frysfack i vår familj) och en leverans till vardagsrummet och sen ska jag ta mig in till stan för en dejt med Banditen och lite latte-mamma-fasoner såhär en torsdag. Vi har ju inte setts på några dagar och så kan man ju inte ha det. Särskilt inte när man bor så nära. Och så ska jag försöka låta bli att måla någonting idag, det känns att kroppen behöver lite vila (den är ovan) och de rum och möbler som väntar på färg kan gott vänta någon dag till.

Så, jag tänkte ta den här fulmulna torsdagen till leveransmottagning och Banditenbesök och allmänt suktande efter sommar.

Det blir bra så.

 
 

cherry

4 kommentarer till “Att blåsa bort.

  1. Det låter väl som en alldeles förträfflig torsdag! Men så klart kunde vädret visat upp lite mer sommar, vi får väl verkligen hoppas att den där helgprognosen slår in och det blir lite värme.
    Själv ska jag möta upp dottern i Malmö när hon slutar jobbet, släkt och vänner får 20 % på hennes jobb idag och jag tänkte passa på att göra lite små inköp;) Sen fortsätter vi för att möta upp mannen i familjen i Lund och äta lite gott – det borde väl också kunna bli en bra torsdag tycker jag. Om bara SJ sköter sitt och levererar mannen i tid!

    Jag är helt övertygad om att du kommer ha en vansinnigt inbjudande midsommardukning och att det blir bra vilket som, inne eller ute. Det går ju liksom inte att deppa ihop över vädret, även om man bara viiilll sitta ute när det är just midsommar! Vi brukar hamna i tält eller under typ segelduk så det gäller att ha bra kläder i beredskap, men i glada vänners lag blir det mesta bra:)

    Ha det gott!
    Kram
    Suz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg