Att försöka arbeta med vinthundar i familjen.

 
 

AT2B2341

 
 
 

Att försöka produktfotografera med tre vinthundar i huset är… minst sagt en utmaning.

Särskilt Tooka. Hon anser sig berika varje bild och gör sitt yttersta för att vara med. När jag bläddrar igenom bilderna sen så ser det ut som ovan; ett stycke hund (eller delar av hund) på ungefär var tredje foto – som om hon är Årets Bästa Rekvisita som bör finnas med på ungefär allt för att det ska räknas som högklassigt. Det är ju tur att hon är så tjusig att titta på, men alla uppdragsgivare vill kanske inte ha en vinthundstouch på sina produktfoton. (Även om det för min del kan vara bra då det gör bilden väldigt mig och är lätt att känna igen. Mitt signum, liksom).

Men som sagt. Linslus.

Vadå? ser hon ut att säga när jag schasar bort henne. Står i vägen?! Ser du inte att jag b-e-r-i-k-a-r?

Så står hon envetet kvar och blänger tills jag ger upp och fotograferar runt istället.

Man får ju välja sina strider.

 

(Här bild från produktfotografering åt Nordic Nest. Som aldrig användes).

 
 

cherry

8 kommentarer till “Att försöka arbeta med vinthundar i familjen.

  1. Hm, känner igen det där. Men jag pekar med hela handen när vår hund ställer sig mitt i, en Rhodesian ridgeback. Pekar på hennes bädd……och då går hon dit. Funkar kanske inte med vinthundar. Dock älskar hon soffor, fåtöljer och sängar. Mjukt, varmt och inbäddat ska det vara.
    Trevlig helg

  2. Det problemet skulle jag gärna vilja ha! Min hund är typ ofotograferbar – blir bara en suddig brun klump på varenda bild jag försöker ta. Men jag har en hel del bilder på ”sovande hund i korg”. Sa jag att det är en cocker spaniel jag har!!!:) Trevlig helg!!

  3. ha, ha vilken underbar hund, är det hon som är med på reklamen för marrachech kaklet? Och med vilken humor du skriver och berikar dina läsares halvtrökiga, regniga lördagsmornar…. Grattis även till bebis och fina lanthandeln. Kram från ett iskallt Göteborg

    1. Exakt! Hon var inte ens tänkt att vara med på den bilden, men så dök hon upp och kunden valde just den 🙂
      Kram

  4. Hihi. Goa vovve! Vart hittar jag bilden på henne och Marrachech, någon? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg