Att ta en liten paus ibland.

 
 

AT2B6054

 
 

AT2B6061

 
 

AT2B6038

 
 

AT2B6039

kavaj – shein.com (här) // ultimata jeansskjortan – one teaspoon (här) // jeans – h&m (här) // ringar – seashell (här) // skor – oill

 
 
 

Ibland är det så vansinnigt skönt att komma ut ur huset och ta en paus från amning-arbete-amning-karusellen som pågår när man har ett spädbarn (iallafall amningsbiten, eller det där med att man spenderar så mycket tid med att sitta inomhus och gäspa stort och knappt vara påklädd som det lätt blir för bekvämlighets skull). Och då är jag så himla glad att vi har flyttat så att jag har Banditen så nära och bara kan åka in till stan för lite miljöombyte och en promenad på kullersten och en tapaslunch i solen och allmänt efterlängtat prat. Just tapaslunch skojar man ju inte bort, iallafall inte räkor i vitlök så heta att det kittlade på tungan (Casa Nini för er lokala). Det är verkligen en bra årstid att få barn på. Skillnaden i att sitta på en uteservering och trycka i sig vitlöksräkor mot att huttrande ta sig runt en åker i stormbyar en novemberdag är gigantisk. Och tacksam.

Och nu när solen är framme finns det ju inte mycket annat som behövs för att man ska bli tacksam, inte sant? Mannen tog Noah efter hans klockan-fem-amning så jag fick sova som klubbad till halv tio och det kan vara det här årets absolut skönaste sovmorgon, faktiskt (Noah brukar vara snäll och låta mig sova iallafall till åtta, men det är skillnad när han inte är i rummet och jag inte vaknar av minsta lilla ljud) och det i kombination med innan nämnda sol gör mig snudd på lyrisk. Så här hemma ska det ut i trädgården och sen ska hela familjen iväg en liten sväng och äta något gott och ha söndag lite extra.

Men väder, sömn och vänner alltså. Extra viktigt den där första spädbarnstiden, tycker jag.

 
 

cherry

4 kommentarer till “Att ta en liten paus ibland.

  1. Så underbart det låter Emma! Att kunna njuta av det lilla och nära är en viktig egenskap som ger lycka i långa loppet. Här njuter jag av att jag firat min dotters student. Tänk, jag klarade mig och fick vara med! Det är också lycka!
    Många kramar till dig och din fina familj
    L

  2. Låter som att du haft en riktig toppendag på alla vis, det är du SÅÅ värd snygging!! <3 Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg