Att ha skruvat färdigt.

 
 

AT2B6109

 
 
 

Ja, vad var det egentligen som skruvades ihop där ute på Buses veranda?

 
 
 

AT2B6221

 
 
 

Jo, en sån här!

En alldeles fabulös liten himmelsäng i lärkträ som stått i ReunionHome-Marias lokal på Limhamn. Hur fin?! Inget han ska sova i Buse, om han inte vill, men den passar perfekt som dagbädd och myshörna och koja och slott och fängelse och vad mer man nu kan tänkas fantisera ihop när man leker.

Dessutom kommer den fungera alldeles utmärkt som rekvisita vid barnfotograferingar, tänker jag.

 
 
 

AT2B6249

 
 

AT2B6256

 
 

AT2B6247

 
 
 

Jag fäste ett par gardiner från Nyblom Kollén som ”himmel”, de räckte alldeles lagom för att skapa lite koj-känsla, och sen upp med en vimpel från Mokkasin, en snäckpendel och en gammal julstjärna.

Och så lite undulater, såklart.

(Luftballongen i taket kommer från Artilleriet, ni är många som frågar om den).

 
 
 

AT2B6125

 
 

AT2B6138

 
 

AT2B6234

 
 

AT2B6238

 
 
 

Staplade askar fungerar bra som sängbord, och den gamla kaninen hittade vi i Bohuslän mannen och jag några veckor innan vi gifte oss. Då fanns det ingen Buse, men vi visste väl på nåt sätt att han skulle komma. Annars vet jag inte varför vi skulle köpa den.

 
 
 

AT2B6167

textilier – numero74 (här)

 
 
 

Och nu står den alltså där, från ReunionHomes lokal till Buses veranda, och är underbar och alldeles fullproppad med kuddar och filtar och agerar solplats åt solsugna flickor och lekplats åt fantasifull treåring.

Nästan så jag vill ha en själv, faktiskt.

 
 

cherry

12 kommentarer till “Att ha skruvat färdigt.

  1. Helt ljuuuuuvligt fint du gör till er lille söte Buse!!! Ja, överallt annars också för den delen. Och när jag ser hur du pysslar och har dig med ert nya hem så längtar jag smått ihjäl mig efter vår flytt i mitten på augusti – det är ju egentligen urdumt! Jag vet att jag kommer att rusa igenom denna sommaren alldeles för fort, bara för det!!!

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaam, sötaste du och ha en strålande start på måndagen! Hemma hos oss är det regnigt, men det kan ju stråla lite för det, eller hur?

    AngelicaE

  2. Megamysigt verkligen! Jag gillar också luftballongen, en sån kan jag nog se i Alexanders blivande rum… 🙂 Pöss!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg