Att visa vad vi kom hem med.

 
 

AT2B6584

 
 
 

Den här!

Det var den här skönheten vi var och hämtade i Klippan igår. Stor, tung och alldeles fantastiskt ståtlig.

Nu väntar bara lite Annie Sloan (jag ska nog mixa lite kulörer på den här, hum hum) och sen kommer den förhoppningsvis bli precis som jag har tänkt mig, och kan ställas där jag ser framför mig att det ska stå för att komma till sin rätt. Äntligen ett gammalt skåp att måla! Eller snarare; äntligen mer plats för gamla skåp så att jag återigen kan nosa upp dom, bära hem dom, ge dom lite kärlek i form av färg och ställa ut dom på sina platser.

Det har jag sannerligen längtat efter.

 
 

cherry

14 kommentarer till “Att visa vad vi kom hem med.

  1. Otroligt fint skåp och kommer bli ännu vackrare med någon mjuk färg! Ett sådant hade jag gärna haft plats för jag också.

  2. Bästa känslan ju!! Saknar min tid efter jakt på gamla skåp, länge sedan nu.. platsbrist.. Men jag har några riktiga skönheter som jag aldrig kommer göra mig av med, finns liksom inget nyproducerat som kan ge den känslan..

    Ska bli kul att se vad du mixar ihop för flott färg 🙂
    Kram Catta

  3. Mörk tänker jag, typ svartbrun, mörk oliv eller grå… men målar du det ljust så hittar du säkert rätt också.

  4. Amen ååååh ooooh ååååh….men avundas dig inte när de där små pinnarna i dörrarna ska målas..sådant gör mig halvt tokig, och nerkluddad med färg både här och där…jag får liksom fnatt och börjar så himla glad och fiffig över mitt fiffiga fynd, som borde varit målat dagen innan jag kom på att måla om det…sedan när jag väl börjar…så blir det bums tråkigt….men du är ju inte novis på målandet och har säkert tonvis med mer tålamod än mig!!! Förstår att mannen svor och svettades, men det får det ju vara värt när det är målat och på plats…var har du planer på att ha det?? Ert hus är rena drömmen, så snart får jag låta bli att titta in här…så jag inte får mer inspo att göra om hela huset, tomten, kvarteret och hela Hörby:=)
    kramis Birran i ett molnigt Hörby
    Ps. Tycker det är fascinerande så olika men ändå olika Buse och Noa är…Noa har jag många drag av mannen…och Buse är en blandning av er båda<3

  5. Åh vilket fint skåp! Jag har alltid älskat stora skåp men jag har ett hemma som jag inte vet vad jag ska göra med… sen vi flyttade blir det liksom över och passar inte in. Har varit inne på att sälja dem men så blir jag ju sugen på att göra om det när jag läser ditt inlägg! Frågan är om det går, det är mer glansigt än det du har köpt (ser ut så här:
    http://www.blocket.se/stockholm/Indo_skap_60246545.htm). Vad tror du, är det ett hopplöst fall? Eller ser du någon potential alls…? Väldigt tacksam för tips!

      1. Du tror det? Ja det vore kul att kunna fixa i ordning frågan är hur? Du som har mer erfarenhet, behöver jag slipa eller räcker det att grunda med ”Häftgrund”? Förslag på färg…?

        1. Kör du med Annie Sloan behöver du inget förarbete 🙂 Jag kommer skriva mer om det sen när skåpet är klart, men sök Annie Sloan här i sökrutan åt höger så hittar du massa info och tips!

  6. Vad kul med skåpet som du köpt, jag har likadan fast en byrå och 2 sängbord. Tänkte göra mig av med dem men kanske ska jag måla dem istället? Vilken färg är bäst, kan man måla med LÀuthentique (vet inte hur det stavas..)? Ska det grundas först? Du har fått så fint i huset! Kram Ulrika

  7. Hej! Tittar in här ibland, en härlig blogg att följa och inredning som inspirerar! Mattan på bilden – vart kommer den ifrån? Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg