Att ha fredag bland gypsy-banditer och Drömmar.

 
 

AT2B9382

 
 
 

Freeeedag!

Och jag vaknar upp med världens nackspärr, men till strålande solsken och en del packning. Just det där med nacken är så himla typiskt – jag har ju några diskbråck och lite trasig rygg allmänt sådär, men när jag är gravid har jag noll problem med ryggen. Noll. Trots att jag går upp 30 kilo och blir så framtung att jag typ trillar omkull. Men så fort barnet är ute så tar det bara någon vecka och sen är jag lika krokig och skev som vanligt. Och det har jag verkligen inte saknat.

Men idag är det alltså inte ländryggen för omväxlings skull utan min nacke. Så jag går som en spion i en gammal fransk film, fattas bara trench och hatt för att det ska vara komplett. Rörelseapparaten mumlar mannen och sneglar på mig där han sitter vid köksbordet med sin kaffe. Och ja. Rörelseapparaten. Den är som den är på mig.

Men!

 
 
 

AT2B9396

 
 

AT2B9386

 
 
 

Det är ju faktiskt fredag.

Och inne på Buses rum råder full aktivitet – han packar, som jag skrev innan. Halva rummet packas ihop i små tygpåsar och väskor. Hans senaste förälskelse (och min) är postern med Gypsy Bandit Girl som han själv pekade ut platsen för och som nu vakar lite över honom när han sover. Han tycker att hon är förfärligt söt och tycker att vi ska plocka ner henne så att hon får följa med.

Var vi ska?

Joooo vi ska ÄNTLIGEN till Drömmen! Herregud vad jag längtat! Nu är första helgen som jag inte varit för gravid, för nyförlöst eller för uppbokad med jobb för att åka. Så idag startar officiellt vår Drömmen-sommar, först med en helg för att sen åka tillbaka och rodda lite i Lanthandeln (och för att fotografera; har två stycken i veckan), men sen i juli åker vi dit och stannar mycket längre.

Åh. Smålandsommar.

Det absolut bästa jag vet!

 
 

cherry

6 kommentarer till “Att ha fredag bland gypsy-banditer och Drömmar.

  1. Googlade lite efter spanx och fick upp din blogg bland resultaten! Använder du det nu efter denna graviditeten också? Jag har en två månaders liten, degig mage och ska på bröllop om två veckor, så spanx – ja tack! Någon särskild modell du använde/använder?
    Mvh Therese aka herrbaronessan som tyckte din karl såg så himla härlig ut! 🙂

    1. Neeeej det är för tätt inpå för Spanx tycker jag 🙂 men helversionen var grym, den med axelband och ben 🙂

  2. Hej! Jag kan fortfarande inte se bilder hos dig, det står att safari inte hittar servern..är felet hos mig eller vad kan det vara? Någon datakunnig därute som vet hur man ska göra?

    1. Teknikerna kan inte hitta felet, men jobbar på det. Både dom och vi ser bilderna med safari :S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg