Att ta fredag här.

 
 

AT2B0839

 
 

AT2B0861

 
 

AT2B0857

 
 

AT2B0879

 
 

AT2B0865

 
 
 

F-r-e-d-a-g.

Som firats med lite DIY-projekt här hemma, en finlunch med mannen nere på Marinan och avslutningsvis ett städryck för att göra hemmet redo för helg. Jag tycker att det är så mycket skönare att ta helg när det känns någotsånär nystädat hemma och doftar lavendelrengöring och tvättade lakan.

Helgen ska bli lugn för vår del, inget flängande. Vi ska stanna hemma och fortsätta med att flytta in i Lanthandeln – även om vi bott här i två månader nu så finns det fortfarande kartonger som ska packas upp, sånt som vi tar efter hand och inte har så bråttom med. Det blir oftast bäst så, känner jag. När det får ta sin lilla tid.

Men nu – fredag, alltså.

Himmel så skönt!

 
 

cherry

18 kommentarer till “Att ta fredag här.

  1. Jag är ju väldigt svag för din ”inredningsstil” så snyggt men samtidigt personligt, och denna gången har du verkligen överträffat dig själv,Riktigt Riktigt fint har det i sovrummet!Hoppas ni får en härlig helg med lite sol på näsan,här väntas det jobb hela helgen.

  2. Hej! Fina bilder! Jag undrar om det inte är svårt att få så fina bilder när du fotar mot en fönsterruta, hur gör du för att det inte ska bli så ”blankt”? Kramar

    1. Jo motljus är svårt, det har med inställning på kameran att göra. Jag har en spot-mätning då, det underlättar 🙂 Kram

  3. Hej! Tog ni bort elementen när ni målade bakom de eller hur gjorde ni? Så fint!! Hälsar Maria

  4. Man har väl alltid några kartonger som är de svåraste att plocka upp, de där som har blivit såna där som är fyllda med saker som inte har givna platser. De är de jobbigaste kartongerna.
    Det verkar som ni har landat rätt bra i nya huset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg