Att säga godmorgon från skogen.

 
 

AT2B2216

 
 

AT2B2240

 
 

AT2B2243

 
 

AT2B2264

 
 

AT2B2278

 
 

AT2B2245

 
 
 

Jamen godermorgon!

Här i skogen är vi tydligen på väldigt bra morgonhumör (alltid bra morgonhumör när det gäller Noah, det är bara han i familjen som kan fyra av tandlösa grin innan klockan 09) och jag kan höra hur det redan börjat smälla i plåttaket över oss vilket innebär att det med största sannolikhet kommer att bli en varm dag idag. Halleluja.

Igår kom vi upp på kvällen, lastade ur bilen och gick sen en promenad ner till sjön med hundarna så att dom skulle få sträcka ut kroppen efter bilfärden och för att mannen och Buse skulle få bada. Väl hemma igen så kunde jag inte för mitt liv hitta min mobil så vi vände upp och ner på hela Drömmen (OCH mannen gick hela skogsvägen tillbaka med en ficklampa för att försöka lokalisera den) tills jag två timmars letande senare hittade den. I skafferiet. I en påse med hundgodis. Jag hade alltså plockat upp en plastpåse med hundgodis, stoppat ner min mobil i den, stoppat in den i skafferiet och stängt luckan och sen lallat vidare här hemma utan kontakt med verkligheten. Jisses.

Men!

Nu är alltså mobilen funnen, tisdagen startad och plåttaket smällande.

Så nu börjar dagen, tycker jag.

 
 

cherry

18 kommentarer till “Att säga godmorgon från skogen.

 1. *hahaha* så det är inte bara jag! jisses..

  två saker.
  Dina inlägg om drömmen får mig att just
  drömma, – om våra somrar i tivedsskogarna
  som barn.. tack. doften av sjö-järn räcker ända
  till min hud..

  .. undrar också vad Du använder för objektiv
  när Du plåtar som t.ex för ’by heritage’ & även
  allmänt som bilderna hemifrån {’att ha bytt plats’
  inlägget t.ex}..? har lång lista med önske-objektiv
  som jag verkar ha stirrat mig blind på..
  lite emma-input skulle sitta fint hos en ’jisses’.. 🙂

  kram,
  hannah

  1. Finaste! Jag har nästan alltid mitt Canon EF 50mm f/1,2L USM på, trots att det är värdelöst för interiörbilder eftersom jag får backa ut i trädgården typ. Men jag älskar det.

   Kram

   1. Du gör det alltså..! *haha* underbart..
    älskar också mitt (!) men det är fasiken
    trixigt med interiörbilder på typ halv-avstånd
    tycker jag.. jisses.. 🙂

    tack, goding !

 2. Hej Emma 🙂
  Kommer du ihåg att jag tjatade på dig förra sommaren om att besöka Naturgott i Bromölla?
  Måste tjata lite till 😉 Det är sååå värt ett besök och nu måste ni väl ändå passera när ni är på väg till Drömmen? annars är det värt att ta den vägen någon gång. Goda hamburgare har de då också på Bellas Place. Som att komma tillbaka till 50-talet 🙂
  Ha en go dag i värmen!

 3. Fniss! Det far mig att tänka pa när maken var pa regeringssamtal hos Frau Merkel för nagot ar sedan (ja, alltsa hos var Bundeskanzler, nobelt ska det vara). I alla fall är det ju där väldigt mycket security och man maste anmälas i förväg etc. Da mannen flugit iväg at Berlinhallet pa morgonen sag jag hans mobil ligga kvar här och blev lite förvanad att han glömt den. Gick ocksa och letade efter fjärrkontrollen till tvn da jag skulle kolla nyheter ed. Den var inte att hitta. Lösningen fick jag da maken ringde, fran ett obekant mobilnummer, och jag hörde glada skratt i bakgrunden. I villervallan pa morgonen har maken alltsa tagit fjärrkontrollen istf sin mobil, flugit till Berlin och vid säkerhetskontrollen plockat ut lilla fjärrkontrollen da han skulle lägga sin mobil pa bandet….Sa kann det ga! Du är alltsa INTE ensam om att vara lite virrig da och da. Maken kunde dock inte skylla pa amningsförvirrning, det kan ju du! Ha en bra dag i solen, här i Moseldalen hotar de med att 40-gradersrekordet ska knäckas!

 4. Det där skulle jag också kunna göra, jag glömde ju min lur i husvagnen förra helgen. Sjukt irriterande.
  Ju mer du visar av drömmen och skriver om drömmen så får jag sådan längtan till Rydaholm (Småland) men jag vill ha morfars gård och den är inte i våra ägor längre tyvärr. Men en dag ska jag äga ett rött trähus med vita knutar.
  Njut väl av de småländska dagarna

 5. Härligt att det löste sig. 🙂 Är lite nyfiken på hur ni får till resorna rent logistiskt? Två småknattar, bilstolar, 3 vovvar, vagnar och annan packning? Men du kanske är en sån där super-packare? 😉 🙂
  (jag tycker det är svårt med bara 3 vovvar och egna kläder 😉 )

  1. Ööööö, det är ett meck! Men vi har löst det med att ha en uppsättning vagnar i Drömmen så vi slipper frakta det varje gång. Takbox har varit räddningen då hundarna tar hela bagaget :/

 6. Åh, vilken söt liten solstråle. Börjar bli stora killen. Så mysigt när de börjar hänga med och få sin egna personlighet.
  Får väl se om han blir lika vimsig som mor sin.Hi hi lägga telefonen bland hundgodis. Den var bra. Du är ju inte ensam om att lägga saker på udda ställen. Vi är många med dig som förlägger saker.
  Kram

 7. Åh så söt han är! Och så lik Buse:)
  Hihi och telefonen ja. Ibland när jag inte heller hittat min telefon har jag tillslut börjat leta på konstiga ställen som i kylskåpet för man kan ju aldrig så noga veta ju;)

 8. haha åh gud vilken underbar berättelse om mobilen! Alltså ibland undrar man ju verkligen vad som händer i ens huvud. Jag brukar leta efter min när jag pratar i den..

 9. Åh vad gullig han är och vilka härliga bilder du tar!
  Jag väntar nu min första (pojke tror jag..) och undrar var du hittar alla söta kläder? Tycker det är mycket lättare att hitta flickkläder än pojk- och könsneutrala, iaf om man går i butikerna i min stad… Du lyckas alltid så bra! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg