Att ha sommarkänslan.

 
 

AT2B2601

 
 
 

Få saker säger sommar som slitna jeans och vit skjorta, tycker jag.

Särskilt mot en solbränna.

Just solbrännan lyser ännu med sin frånvaro men här är det ännu en strålande vacker dag utanför och i en kartong på trappan står Buses pool och väntar på att blåsas upp med pumpen nu på morgonen så snart han har vaknat. Igår gick vi ner till sjön men det blåste för mycket så är det likadant idag kan vi iallafall sitta i trädgården med poolen och njuta av att ha en plats på jorden där det bannemig aldrig blåser och där värmen får löpa fritt om dagarna.

 
 
 

AT2B2625

 
 

AT2B2628

 
 
 

Så idag blir det lite poolplaskande och sen tar vi bilen till den lokala ICA-butiken och bunkrar upp med glass – vi bytte till en kyl/frys igår efter att bara ha haft kylskåp så det blir första sommaren med en frys i Drömmen och det ska utnyttjas till max. Glasspinnar hör ju liksom till när man har sommarlov.

Så pool, glass och kanske en promenad bort till hagen där grannens ardenner står och betar och tar andan ur mig med sig ståtlighet.

En alldeles lagom onsdag.

Den perfekta herrskjortemodellen har jag hittat här, jeansen är från h&m och sandalerna är ett par tokgamla Friis. 

 
 

cherry

10 kommentarer till “Att ha sommarkänslan.

 1. Nej det är verkligen inte mycket som slår jeans och luftig, vit skjorta! Skall någon växt klättra där på nätet på grinden eller det skall bara vara så? 😉 Ha en härlig dag i värmen! Kram

 2. På lördag ska vi för första gången semestra i Skåne. Har hyrt lgt i centrala Simrishamn. Undrar lite var de bästa baden är. De underbara vita stränderna. Borrby? Knäckbäckstrand?
  En underbar/ energiknippe blogg du har förresten:)

  1. Åh, hoppas ni får det underbart! Jag har tyvärr jättedålig koll på stränderna där eftersom vi bara nyss flyttat in ;/ kolla med Banditen! Hon vet allt 🙂

 3. Hej vilken vacker grön nyans! Är precis den jag varit ute efter att måla grinden och ytterdörren på Gula Huset.
  kram

  1. Sälja Drömmen? Det skulle vi aldrig göra 🙂 Och har inte varit på gång heller, inte ens lite. Det var ju Lutande Huset vi sålde.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg