Att starta Smålandssemestern igen.

 
 

3V6A1046

 
 
 

På plats!

Yrvakna och groggy några av oss, lite piggare några andra av oss, är vi alltså på plats igen i Drömmen och redo för en vecka till här med mygg och insjö och skog. Vi har burit in alla saker, öppnat alla fönster och dammsugit – det är det första jag gör när jag kommer fram; städa ur allt lite snabbt. Även om Drömmen bara stått en vecka så tycker jag det är så himla mycket skönare att koppla av när det fått komma in frisk luft och det doftar gott av rengöring (ni vet ju att jag älskar Maison Belle och nu har det kommit en ny som jag testade för första gången idag, den här, och den doftar i vanlig ordning helt fantastiskt; som mjukt babypuder och havre).

Så nu är det genomvädrat och välkomnande och redo för mer ledighet.

 
 
 

3V6A1034

 
 

3V6A1028

 
 

drm

 
 
 

Ikväll kommer mamma och Sockervadds-Göran över för lite numera snudd på traditionsenlig grillning; dom hyr grannens stuga här alldeles i närheten den här veckan, så det kommer bli många timmar vid grillen och många kvällar ute i trädgården om bara vädret vill sig väl. Men först börjar vi med ett kvällsdopp i sjön, det finns liksom inget bättre sätt att få av sig resdammet, och en promenad på landsvägen tillbaka innan kolen tänds och såserna ställs fram.

Smålandssöndag startar NU.

 
 

cherry

10 kommentarer till “Att starta Smålandssemestern igen.

  1. Det ser superhärligt ut! 🙂 du som har koll på ystad nu. Är här en vecka nu och undrar vad man inte får missa? Restauranger, sevärdheter, affärer osv?

      1. Tack! Det ska jag kolla upp i morgon! 🙂 tack för en finnoch glad blogg som man blir varm av att läsa 🙂

  2. Härligt! Själv börjar jag längta till någon kuststad med semesterkänsla innan vi återvänder till stugan vid sjön i Värmland.

  3. Hejsan, undrar var du hittat dom fina planeterna som hänger från taket på den ena bilden? Mina barn sku älska dom! Mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg