Att ha i väntan på The Real Stuff.

 
 

3V6A1180

 
 
 

Ja, vad är det som skymtar där ute?

Just det.

En utedusch! Det som vi skulle köpa redan förra sommaren efter tips från er, men där vi aldrig riktigt kom loss (eller jo; vi beställde från en sida, väntade i typ tre veckor utan att dusch kom eller att höra någonting, mailade upprepade gånger och fick TILLSLUT svar efter en månad ungefär att duschen var restid och kanske skulle komma in ”nån gång” – och vid det laget var ju sommaren redan slut).

Men hursomhelst. Nu är det sommar, och nu har vi en utedusch.

 
 
 

3V6A1158 copy

 
 
 

Väldigt vacker är den, så inte bara praktisk.

I koppar och med fina små detaljer och ett stort, fint huvud som strilar vatten alldeles lagom där under äppelträdet.

 
 
 

3V6A1161

 
 

3V6A1166

 
 

3V6A1176

 
 

3V6A1177

 
 
 

Själva duschen fanns på kampanj hos Inreda.com och träplattorna plockade vi upp i den lokala järnaffären här på orten; jag tyckte att det skulle vara skönt att ha något mer stabilt att stå på än bara gräsmatta (som blir lite plaskig efter ett tag ni vet) och då var fyra stycken träplattor en smidig lösning – även om marken under är så sned att det ser ut som man ska falla när man ställer sig där. Men det gör man inte, jag lovar.

Så nu har vi en alldeles fantastisk lösning tills badrummet är på plats (så får vi hoppas att det inte dröjer till typ januari, för riktigt så länge kan jag nog inte se tjusningen med en koppardusch under ett äppelträd).

Heja det.

 
 

cherry

6 kommentarer till “Att ha i väntan på The Real Stuff.

  1. Haha nä, till januari kanske det inte är sååå kul med utedusch 😉 Men visst är den snygg! Ha så mysigt ute i skogen 🙂 Själv ska jag in och jobba en sväng idag, är ju på KappAhl här i byn och det är trevligt med alla turister.
    http://lotte4.blogspot.se

  2. Sååå vacker …och viken placering! Tänk att ta en dusch under ett blommande äppelträd, hur lyxigt är inte det!

    Kram Monica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg