Att lämna Småland ett litet tag.

 
 

AT2B3144

klänning – SheIn (här)

 
 
 

Och så åker vi hem igen idag!

Ett himla farande kan man kanske tycka, men jag måste tillbaka för att ta hand om lite projekt (och styra lite med köket, fortfarande några små saker som ska ordnas innan dom kommer med allting – nu har jag iallafall hittat lampor) och för att avlösa husvakten.

Det här som är nu, mellanperioden – vänteperioden, är bannemig det värsta jag vet. När jag bara går omkring och VÄNTAR på att något hett efterlängtat ska ske. Att köket ska komma från fabriken, till exempel, så att jag äntligen får hem killarna och kan se hur det börjar framskrida. Så att jag kan se kaklet komma på plats, golvet fixas, köket monteras upp… Visst blir det dammigt och sådär, men det händer iallafall något. Eller all den här väntan på att få alla godkännande från kommunen på badrummet – när all kontroll ligger hos andra som såklart inte har samma brådska med att det ska bli färdigt som jag har; jag som vill få grönt ljus så att jag kan säga ett startdatum till hantverkarna, blåsurfa detaljer och äntligen kunna leta efter saker ordentligt. Det där badrummet ska bli så förbannat roligt att göra. Som jag skrivit innan; i ett fritidshus så kan jag ta ut svängarna mycket, mycket mer ungefär som att göra ett barnrum, och jag har en miljon idéer som får mannen att bara skaka på huvudet. Köket blir också roligt, såklart, men det blir mer skönt att få köket på plats så att det passar in mer i husets stil och inte bryter av så mycket som jag tycker att det gör idag. Eftersom det är det första rummet man kommer in i mer eller mindre så är det extra viktigt, på något vis.

Men nu är det alltså en sånär fruktansvärd vänteperiod när jag står vid startboxen som en greyhound och väntar på att luckan ska öppnas och kaninen fara iväg så att jag kan explodera ut och ta racet.

Nu får det snälla, snälla snart vara dags.

 
 

cherry

7 kommentarer till “Att lämna Småland ett litet tag.

  1. Haha jag känner igen den där otålighetskänslan 😉 Jag vill med att saker helst ska vara klara igår när jag väl bestämt mig för något!
    Ha det så trevligt idag och kör försiktigt! Vi ska till Skånes djurpark och sen vidare ner i Skåne till svärföräldrarna och kika på hundvalparna 😀
    http://lotte4.blogspot.se

  2. Vad spännande att se vad ni väljer för kök! Vore roligt med lite bilder under arbetets gång, det tycker jag är jättekul!

    Madeleine

    1. Jaaa absolut! Så snart vi är igång kommer ni få se bilder. Men inna köket är klart och levererat så kan vi inte börja ta bort det andra :/

  3. Klart man är otålig och bara vill få det klart. Vi håller på och bygger kök, nu är det bara lister, målning av väggar och kakel som återstår. Men otålig är bara förnamnet. Vill ju se det färdiga resultatet NU!

  4. Var tvungen att köpa klänningen, var dock osäker på strl då jag också ammar och har bröst strl större… Hoppas den kommer sitta bra i alla fall! Urfin bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg