Att snubbla över något fantastiskt.

 
 

3V6A1463

 
 
 

Häromdagen satt jag och skrev med Maria på Reunionhome. Jag är på jakt efter något väldigt specifikt till det nya badrummet och tänkte att hon kanske hade just en sån. Det hade hon tyvärr inte men sa åt mig att jag ABSOLUT OCH ALLDELES TVUNGET borde åka till Alma & Artur, för dom hade tydligen så himla mycket fint att det inte var klokt.

Själv hade jag aldrig hört talas om stället.

Men vi åkte dit, hela familjen. Mest för att kika liksom.

Och h-e-r-r-e-g-u-d.

 
 
 

3V6A1464

 
 
 

HUR kan jag ha missat det här stället?!

Det var en byggnad fylld av helt underbara gamla saker och jag gick mest runt med öppen mun och en aning dregel i ena mungipan. Jag ville ha ALLT. Allt! Och själva idén bakom är också så himla fin; allting sköts ideellt och överskottet går direkt till deras projekt med barn i Indien (skola, natthärbärge med mera). Så allting man köper hjälper till att göra tillvaron aningen bättre där. Hur bra?

Dock hittade jag inte vad jag sökte, men två andra saker som jag inte alls sökte men som inte gick att motstå i vilket fall. Och jag kom av mig så himla mycket att jag inte ens fotade mer än de två bilderna ovan. Då förstår ni.

 
 
 

3V6A1492

 
 
 

Men här ser ni en sneak peek på vad som fick hjärtat att slå lite snabbare där ute i den gamla maskinbyggnaden bland åkrarna. Så jag antar att det är ett nytt utflyktstips – är ni på Österlen och kuskar runt så för guds skull kika inom Alma & Artur.

Ni kommer inte ångra er.

 
 

cherry

5 kommentarer till “Att snubbla över något fantastiskt.

  1. Coola grejer! Inte helt min stil, men i rätt hem så kan jag se att de skulle göra underverk, så det ska bli himla spännande att se vad du fick med dig hem 🙂
    Kram

  2. He he, det där stället har jag känt till i några år & det är en storfavorit. För att inte tala om ägarna – supermysiga och härliga och det dem gör för barnen i Indien är ju underbart. Jag har ju ett lite svagt hjärta för Indien då jag bott där innan 🙂

  3. Letade ihjäl mig efter det när jag var nere efter att ha fått tips om det på Östangård, men hittade inte dit trots GPS…..;)) Skit med, får bli nästa gång:)

    Kramar i massor!
    A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg