Att ha en hostig och snörvlig måndag.

 
 

AT2B3086

 
 

AT2B3091

 
 
 

Det hostas och snörvlas och nöffas (det senare Noah) här hemma.

Stackarna.

Hela klanen är hängig och jag har än så länge klarat mig *peppar peppar* men känner att det börjat kittla i halsen på det där sättet det alltid gör innan det brakar loss. Mest synd är det om minstingen såklart, som har svårare att göra sig av med snusket.

Så idag har det inte blivit så många knop inte, bara en sväng till banken och sen kakelshopping från soffan med en kopp varm choklad i näven och en skål med morötter strax bredvid. Det passar ju ganska bra med sånt när det duggregnar ute och brasan sprakar och man har en säsong av Welcome to Sweden som väntar på att det ska bli lite senare kväll så att vi kan tassa upp för trappan och kura ihop oss under duntäckena.

Förkylningsmåndag.

Det får gå bra ändå.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

2 kommentarer till “Att ha en hostig och snörvlig måndag.

  1. Åh, krya på er!
    Är själv hemma med ont i halsen och kroppen och feber som kommer och går. Vi får skylla på denna fuktiga sommar och tacka för denna förkylning.
    Men ni har det mysigt ändå, eller hur?!
    Är inte lätt när de små är förkylda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *