Att ha fått ett varmt mottagande.

 
 

3V6A3643

 
 

3V6A3648

 
 

3V6A3659

 
 

3V6A3669

 
 
 

Och så kom vi fram till de vackraste av kvällar igår och fick ett hjärtligt mottagande av Småland; sjön var inbjudande och luften ljummen och solen precis på väg ner –

självklart skulle Buse ha ett kvällsbad innan vi traskade tillbaka och inspekterade glassen som svepte runt, runt i maskinen. Igår blev det inte mintchoklad men vaniljglass med Oreo-Marabou och cookies, och det var inte det minsta äckligt kan jag säga men jag måste lära mig maskinen och inte hälla på för mycket glass tror jag för den slutade snurra på slutet när glassen var nästan klar och då var det lite bökigt att få ner det gottiga.

Nu sitter jag vid fönstret och spanar efter kakelleverans, sen ska jag ta mig an projekt Vask Till Lilla Toaletten tänkte jag och göra klart det jag påbörjade sist. Det riktigt kliar i fingrarna på mig av fixarlusta!

Och vädret. Vädret kunde inte vara bättre.

Tack för det, Småland.

 
 

cherry

7 kommentarer till “Att ha fått ett varmt mottagande.

  1. Fina bilder!
    Jag är med sugen på en glassmaskin. Ska lura lite mer på den karamellen så får vi se hur det blir. Och på tal om glass så är dagens tips ”Sea salted caramel” från Lejonet & Björnen. Gillar du sött möter salt så löp och köp! Mmmmmmm 🙂

  2. Såg så fint ut och mysigt med kvällsbad! Det är ta mig tusan som vackrast nu! Lät riktigt gott det där med glassen, var får man tag på en sån maskin?
    Mvh Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg