Att skifta landskap igen.

 
 

3V6A3824

 
 

3V6A3816

 
 

3V6A3811

gummistövlar – Odd Molly (tullhuset) // jacka – maison scotch (gammal) // klänning – stella forest

 
 
 

Och så byter vi landskap igen för någon dag.

Säger tack till Drömmen som bjudit på varma dagar, sjöbad, sällskap och helt magiskt ljus på kvällarnas skogspromenader (jamen ni ser ju, som en trollskog) och säger hej till Lanthandeln där det just nu sätts upp en liten vägg och en dörr på ovanvåningen och där jag väntar på att färgen ska landa så att jag kan måla rum och börja göra klart det roliga lullandet. Jag har snart studion helt klart också, har målat backdrops och betsat brädor och kompletterat med lite stativ så i höst ska jag kunna ta emot för fotograferingar i mycket större utsträckning än idag. Ska bli så himla roligt att ha ett stort utrymme att arbeta på!

Men innan vi åker och lämnar kvar Mormor och Sockervadds-Göran som stannar för att andas lite mer skogsluft så vankas det massage och packning och jag ska ut i skogen och botanisera bland grannens nedfallna virke för att se om jag kan hitta en trädgren som kan funka till ett litet projekt jag fått för mig att testa.

Ha en härlig lördag, allihop!

Och hoppas ni har sommar, ni också.

 
 

cherry

8 kommentarer till “Att skifta landskap igen.

  1. Oj, vad snygg du är när du botaniserar i skogen 😉 Ha ha, jag ser inte precis ut så där då!
    Tack för all inspiration!
    Karin

  2. Hur fotar du dessa bilder? Använder du stativ och självutlösare eller har du nån som hjälper dig? Nyfiken… 🙂

    1. Finns det någon i närheten som kan trycka av så är det det bästa, annars är det stativ som gäller 🙂 men oftast finns det ju nån vuxen som min mamma eller mannen eller nån kompis som kan trycka.

  3. Denna värld vi bor och lever i med dessa vackra naturupplevelser och ändå jagar man lycka i andra ting än miljön runt omkring oss. Den vackraste av fjärilar satte sig på bryggan vid havet i går. Alla barn gapade stort och pekade. Vingarna var starkt orange, det mörkt bruna och blå mot denna starka kulör och så ljusblått hav med vit sand. Ja, man blir Ernstreligiös nästan. Och ödmjukt tacksam att man har syn att se detta och två ben att ta sig till en strand med och så doften av hav till på toppen av all naturkärlek… Vad mer behövs? Inget, absolut inget mer…

  4. Vi har sommar men bara en ledig dag kvar! Man har ju överlevt jobbstart förut, tex efter en månad ledigt med resa i våras, men det känns tungt. Riktigt tungt faktiskt. Ska se till att ta sovmorgon och sedan bada – maxa söndagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg