Att vara en stor flock.

 
 

3V6A3846

 
 
 

Nu när vi träffar Mormor och Sockervadds-Göran så är det många i flocken.

Tage, Lisa, Olle, Tant, Tooka och Spöket – sex stycken hundar som magiskt nog bara smälter ihop när dom kommer samman och fungerar helt utan problem. Inne delas det soffa och ute promeneras det som i ett pärlband; den ena efter den andra. Det är ganska häftigt det där; att se två flockar integreras med varann under några dagar och sen separeras igen utan vassa kanter.

 
 
 

3V6A3835

 
 
 

Bäst är det på väg ner mot sjön för att bada, tycker jag.

Jag vet inte, men nånting i att se alla de där svassande hundrumporna gör mig lugn – vi ser förmodligen ut som ett vandrande hunddagis men vad gör det?

Jag tycker att det är vackert.

 
 
 

3V6A3862

 
 
 

Och så Tage som bara inte får nog av det där med att bada och cirkulerar runt, runt kring Buse som förnöjt står i mitten och tittar på. Dom har sällskap av varann i vattnet dom där två, är kvar långt efter alla andra har gått upp.

Och idag bär det av mot Drömmen igen, för mer sjö och skog och hundliv. Och så hade jag tänkt försöka fixa lite i trädgården där uppe, det har liksom inte blivit av varken förra året eller detta men nu har jag en plan för hur jag skulle vilja att det såg ut och ska leta fram en plantskola i närheten för att botanisera.

I vanlig ordning har jag längtat.

(Och ni som gillar att läsa om flickorna, jag skriver ännu på Morrr här).

 
 

cherry

11 kommentarer till “Att vara en stor flock.

  1. åh vad härligt det låter, att de bara går att leva allihop tillsammans i några dagar! och vad kul att du skriver mer om flickorna på morris – det visste jag inte! älskar att läsa om dem <3 vet du om det finns något sätt att att bläddra bland inläggen så att man bara får upp dina? det var lite rörigt där…

    1. Nej idag ligger dom tyvärr lite huller om buller, men vet att dom kikar på att styra om det dör så att man kan sortera på skribent <3

  2. Alltså dessa badbilder från Drömmen-det är så fint ljus/sken i dem och fin stämning. Särskilt se på Maken och Buse i ett tidigare inlägg men här också. Jag bor själv på en udde, i en liten stad som sägs ha så fint ljus. Vattnets närvaro..

  3. Underbart med många hundar! Själv har jag ju två labbar o några dagar i veckan har jag syrrans tax och nu passar jag en kompis hund när de är i Spanien!! Jättemysigt! Kram Lisa S

  4. Visst är det härligt med många hundar tillsammans. Kan ni ha alla lösa? Vad händer om hare eller rådjur dyker upp. Går det att få stopp? Vi har två hundar och en och en är det inga problem men är båda lösa kan de trigga varandra att jag efter. Och det får de ju inte den här tiden på året.

    1. Inga problem 🙂 hade jag inte haft koppelpli på dom hade dom inte fått gå lösa, oavsett tid på året.

      1. Helt otroligt att du kan ha salukisarna lösa utan problem. Trodde att vinthundar överlag har stor jaktlust och får de se något intressant brukar ju öronen sluta funka. Av mina har en stor jaktlust men tack och lov inget bytesintresse. Hon kan vara lös där man har ordentlig överblick. Fint ni har det i Drömmen förresten. Jag älskar också skog och insjö även om jag bor vid havet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg