Att bege sig för renovering.

 
 

3V6A5674

 
 

3V6A5726

 
 
 

Idag är det dags för inte mindre än två renoveringar!

Först ska jag ÄNTLIGEN ta mig till Böddi för en renovering utav det där amningshåret; nu är jag inne i den där perioden när det bara rasar av och känns torrt och skadat och dom gråa håren står rakt ut (varför står dom alltid rakt ut?!) från skallen som nån slags försilvrad igelkott, och den här gången ska jag inte gripas av panik utan försöka ta hand om det istället för att klippa av allt på en gång. Men jag längtar efter den där tiden när det känns friskt och levande igen, och inte lika håglöst som en saluki i regn.

Och sen ska vi till Drömmen och se hur det framskrider, en container före byggavfall ska tas emot och jag ska försöka bestämma mig för den slutgiltiga placeringen av badrummet. Hur spännande blir inte det där?! Ett badrum, alltså. Lyx.

Men först laddar vi för Böddi och någon timmes ta-hand-om-mig-tid, och så ses vi i Drömmen ikväll ok?

Ta hand om er så länge.

(Tröjan är fantastisk! den har jag fått av VistaMia och den finns här, jeansen är ett par gamla One Teaspoon och ballerinor från Stylesnob).

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “Att bege sig för renovering.

 1. Så fin du är! Du strålar verkligen.
  Tröjan ser verkligen urmysig ut.
  Har också ballerinorna, så grymt sköna men tyvärr har de blivit ståendes större delen av sommaren pga en bruten tå:( kommer inte i några andra skor än flipflop/sandaler än tyvärr .

  Kram

 2. Så skönt att få lite tid med Böddi! Tycker du är vacker redan nu, men det gäller ju att du ska känna dig vacker också. Snygg tröja! Kör försiktigt mot Drömmen i eftermiddag. Kram Annika

 3. Hej! Sedan ett par veckor tillbaka kan jag inte se bilder på någon av bloggarna hos Elsas. Har försökt hitta inställningarna själv men inte lyckats. Det är samma sak oavsett vilken browser jag använder på just den här datorn. Har du hört att andra haft det här problemet?

  1. Ja för ett tag sen hade många det problemet men det löstes och sen har jag inte hört något förrän nu :/ När började det?

   1. Jag tror att det nog har varit ända sen jag kom tillbaka från semestern (det är jobbdatorn) så 3 veckor. Inte så sugen på att maila vår helpdesk och fråga varför mina bloggar inte funkar som de ska hahaha:)

 4. just innan jag började läsa tänkte jag
  v i l k e t hår..! v i l k e n färg..!
  (följt av en djup suck för mig själv)

  men så är Du ju också ronja-fin,
  hur Du än bär Dig åt och alltid.
  och renovering är härligt hur som.

  kram också,

  hannah

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *