Att göra någons dag.

 
 

3V6A2437

 
 
 

Det blev några ballonger över från fotograferingen i förrgår så ni må tro att jag var populär när jag tog med dom hem. Ja, främst för Buse då, även om Noah nu krampaktigt höll fast i sin och följde den med blicken som om det var det vackraste han någonsin sett.

Och det kan man ju förstå; en stor, blå, svävande boll i snöre måste vara något alldeles speciellt när man är fem månader.

 
 
 

3V6A2444

 
 

3V6A2454

 
 

3V6A2452

 
 

3V6A2446

 
 
 

Och dom svävar tappert omkring i vårt vardagsrum ännu och strösslar lite kalaskänsla över rummet på det där sättet bara ballonger kan göra.

Och annars här hemma?

Köket går framåt, dom nya stommarna är på plats och inredningen i skåpen har börjat monteras. Dom är redan där ute och arbetar nu så idag antar jag att ganska mycket kommer hamna på plats; luckor och lådfronter ska monteras upp (DET blir det bästa, att glo på stommar är inte alls lika spännande) och sen ska väl den väggfasta delen plockas ut så att vi får plats med dom nya skåpen på deras plats (och vi byter den kombinerade kyl/frysen till en kyl och en frys, det var för litet med bara en för oss märkte vi). Och jag ska till Malmö och gå igenom den nya webbutiken med Savoy Grill och Johan P (ett uppdrag, jag har hjälpt dom med deras nya webbutik – så kul!) så när jag kommer tillbaka har dom kanske kommit så långt att jag kan börja få en uppfattning om hur det kommer se ut, köket. Och sen fixa golvet, kaklet, lamporna… Åh!

Ett nytt rum kommer det blir.

 
 

cherry

8 kommentarer till “Att göra någons dag.

  1. Tänk att det är något så fascinerande med ballonger alltså… Men det blir så sagolikt med dem.
    Sååå spännande med köket!
    Ha en fin torsdag!
    Kram Anna

  2. Vi har ju en köksrenvering framför oss (ska bara fundera på om huset ska byggas till först…) men jag undrar om man inte gör golvet innan man ställer stommar och annat på plats? Berätta!

  3. Härligt med nytt kök! När vi köpte vårt hus så var det ett måste att köket var bra. Älskar mitt kök och vårt hus! Du tar så himla fina bilder älskar den med snöret och busen! Ha en fin dag!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg