Att vara mitt i det.

 
 

3V6A2756

 
 
 

Ungefär såhär ser det ut här hemma nu.

Tänkte att ni kanske ville se själva processen också, och inte bara dom färdiga efterbilderna? För såhär ser det ju liksom ut när man byter kök. Förhoppningsvis inte så jättelänge, jag tror att luckor ska på idag, och nu står kyl och frys på plats redan och när Världens Bästa Hantverkare igår höll upp luckor och lister och allt det där andra som ska till för att det ska bli mer än en stomme så fladdrade det till rejält i magen.

Jag tror att det kommer bli SÅ fint.

 
 
 

3V6A2762

 
 
 

Här kan ni se lite åt vart det barkar!

Handtaget är bara fastskruvat i ena änden ännu (jag kastade mig fram med kameran så snart jag såg en lådfront som satt på plats OCH hade fått handtag, innan hantverkaren ens hunnit skruva fast den) men det är alltså ett varmgrått kök vi bestämt oss för, med en väldigt låg glans och med mjukt rundade fräsningar.

Kaklet ska bytas som ni vet, och bänkskivan ska också ändras men Smegspisen ska få stå kvar och smälter nu in ännu mer i det gråa än den gjorde i den vita. Och golvet ska målas, och lister ska på och allt det där. Men ändå. På en liten bit kan man se ungefär hur det kommer att se ut sen när det är färdigt, och det är den lilla biten jag står i dörröppningen och applåderar för mig själv åt och gläds över.

Och hörni. Tack! För all denna värme ni skickade på gårdagens inlägg.

Ni är bannemig otroliga.

 
 

cherry

12 kommentarer till “Att vara mitt i det.

  1. Jag var på bloggeventet i Malmö, och är glad att du fixade det, full eller ej:)
    Önskar dig stort lycka till med nya webbshopen! Superkul!
    Synd bara att man inte har några småbarn längre (men tur att man har brorsbarn!).

    Kram Susanne

  2. Hej Emma, att besöka Dig och ditt Liv genom bloggen, med det du vill dela och ge, är för mig en underbar del av frukoststunden. Jag vill här tacka för att Du Är den Du är och det Du Ger!
    Jag vill uttrycka glädje om bilderna av Noah med ballongen, jag riktigt kunde känna och se hans reaktion, underbart, gjorde min dag ljusare.
    Varma Ljusa kramar från Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg