Att ladda för bebisfoto och höstmodeplåtning.

 
 

3V6A3180

 

 

 

Alltså. Denna glada bebis. Han spränger mitt hjärta.

Och idag vankas det nyföddfotografering och jag ska även försöka fixa inför imorgon när Jenny på Modesto kommer ner fullastad med höstkläder som jag ska få fota på Mathilda och Johanna och det ser jag fram emot så det inte är klokt; att få fota snygga kläder på två vänner en hel dag i ett höstigt Ystad. Ibland är mitt jobb så roligt att jag får nypa mig. Nu får vi bara hålla tummarna för att regnet inte öser ner just imorgon eller att det blir halv storm, och det ska väl inte vara så mycket begärt kan man tycka.

 
 
 

3V6A3166

 
 
 

Och imorgon ska köket kaklas (yay!) så har jag tur är det väl mer eller mindre färdigkaklat när jag kommer hem, och det tror jag kommer göra en så jäkla stor skillnad för helheten. Dom där mörka fogarna hemsöker mig liksom, jag drömmer om dom till och med, så att få byta det till något mjukare kommer bli guld.

Så ja, idag kommer mest gå åt till att värma upp studion, dra fram nyföddrekvisitan och försöka fixa lite behind the scenes till er också (eventuellt gör jag en BTS med Noah, han är ju möjligtvis lite väl stadig för att agera nyfödd – han är liksom som ett dörrstopp nu – men jag tror ni fattar ändå) och sen se till så att allt är klart inför morgondagens höstmodeplåtning.

Heja den här veckan! Så mycket kul på en gång.

 
 

cherry

8 kommentarer till “Att ladda för bebisfoto och höstmodeplåtning.

  1. Jag tycker det vore jättekul att se BTS med Noah. Jag har en jämngammal sin så alla tips mottages tacksamt. Även Leo vore kul om du kunde visa. Kanske syskonfotogafering.

  2. lyssnar på dig i podden bloggbusiness just nu – vad bra du är! har bara varit här inne vid enstaka tillfällen förut, men nu tänker jag nog hänga här för jämnan. 🙂

  3. Du har många bollar i luften just nu. Härligt när allt bara flyter och går bra. Finns inget bättre än att ha ett jobb man trivs med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg