Att ha kommit ännu en liten bit på köksvägen.

 
 

3V6A5452

 
 
 

Och såhär ser det ut just nu!

Ingen jätteförändring kanske? Men alla luckor är på plats, och äntligen fick jag dit knoppar också. Så nu har jag ett kök där varje lucka går att öppna och stänga, och det underlättar ju faktiskt en hel del. Fortfarande fattas det en del som ska vara ovanför dom öppna hyllorna, men den kommer på sist tror jag efter att taket är fixat.

Det var lite för busy i veckan för att ta kaklingen då, så i skrivande stund är killarna och lägger på primer där ute i köket. Dom är så himla bra och flexibla på det sättet, att funkar det inte med tiden eller som när jag inte fixat handtag så stuvar dom bara om och hittar en dag när det är bättre.

 
 
 

3V6A5423

 
 
 

Och där är högskåpet som jag är så glad för!

Inte heller färdigt men med knoppar och handtag på plats iallafall.

 
 
 

3V6A5431

 
 
 

Och den gamla bänkskivan som vi ska ta tag i imorgon.

Ser ni skarven? Eftersom vi hade en större vask den här gången och ville ha den centrerad framför fönstret (vilket den förra inte var) så behövde skivan skarvas – och med det vi ska göra med den så spelar det ingen roll. Det kan vara en skarv där, för den kommer inte synas eller påverka på något sätt. Så himla bra när man kan återanvända något av det gamla tycker jag! Bänkskivan i sig är det ju inget fel på vad gäller material och tjocklek, det är bara känslan och färgen jag vill ändra. Och då blir det här en bra lösning.

Så nu läggs det alltså på primer, imorgon fixar vi bänskivan och i veckan blir det väl kakel och golv då om allt flyter på som det ska.

Ho hooo, det går framåt!

 
 

cherry

6 kommentarer till “Att ha kommit ännu en liten bit på köksvägen.

    1. Hela köket kommer från en köksfirma som min hantverkare jobbar mycket med 🙂 Nu minns jag fasiken inte vad den hette (är inte en av dom där stora drakarna) men min hantverkare är Nydala Bygg (www.nydalabygg.se)

  1. Åh så supersnyggt!! Man vill ju flytta in hos er påmomangen!!:)
    Var kommer buses tjusiga matstol från? Riktigt snygg!! Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg