Att ha en dag innan Gävle.

 
 

3V6A7520

 
 
 

Jamen godmorgon!

Eftersom jag ska till Gävle imorgon (för första gången någonsin, tror jag?) så kommer den här dagen mest gå åt att försöka få till det jag inte kan göra när jag är på resande fot. Min hett efterlängtade fog kommer idag till exempel, jag ska till Malmö och fotografera potatis, förhoppningsvis kunna hämta upp en leverans och så se till att kameran är laddad inför morgondagen. Vad jag förstår är det runt 80 personer som kommer? Galet. Och jag ska prata om Kalklitir, så jag får nog börja fila på det där också känner jag.

(Ordningen NÄSTAN återställd i vardagsrummet, och den uppmärksamme ser tt vi har bytt matta. Jag ville prova något lättare ett tag som går lätt att tvätta och den här hittade jag hos Copperplate).

 
 
 

3V6A7515

 
 
 

Buse och Tant, och Buse har ett kuddfodral på huvudet. Något oklart varför? Har för mig att han sa att den skyddade mot myggor.

Och sen måste jag för tusan ila hem från Gävle för det är kalas x 2 i helgen! Ett på lördagen för Buses kompisar (första kalaset med barn, ever) och ett på söndagen med farmor&farfar och mormor och Sockervadds-Göran och sådär. Just söndagens kalas är väl inte så mycket att tänka på, men inför lördagen känner jag att jag behöver barnsäkra mitt kontor fall i fall det blir kalasbesök även där inne, och tårtan ska hämtas och studion ska dekoreras och små kalaspåsar ska fixas och mer helium behövs och allt det där andra som jag säkert har glömt bort just nu men snart kommer på.

Ja, det är bråda tider den här veckan, men det ska bli några fantastiska dagar med Gävle, köksfog, kalas och familj.

 
 

cherry

12 kommentarer till “Att ha en dag innan Gävle.

  1. När mina ungar var i den åldern där liksom allt kunde bli farligt med rätt inställning (och ungar har ju en förmåga att tänka ut saker jag själv aldrig i min vildaste fantasi skulle komma på) satte jag faktiskt haspar (finns riktigt snygga om man bara letar lite) högt uppe på dörren. På så vis kunde man snabbt ’låsa’ de rum man inte villa ha barnens kompisar i. Ens egna barn har oftast lärt sig vad man ska akta sig för i sitt eget hus, men kompisar och små kalasgäster vet inte alltid. Kanske en hasp på kontorsdörr och tvättstuga exempelvis vore något? Enkelt billigt och effektivt.

  2. Tips för lunch i Gävle. Annas Kafe och Kök (inte mitt även om vi delar namn 😉 ). Ligger iHedvigs trädgård och har den mest fantastiska lunch man kan be om. Annas Bönans cafe, men det ligger en bit utåt havet. Tips från en Gävlebo.

  3. Oj, så glada vi är för att du kommer till OSS 🙂
    110 st glada damer och 1st man, väntar på dej!
    Varmt välkommen till oss på Colorama.

  4. Och i Gävle får du träffa härliga Lena på Colorama….synd att jag inte kunde vara med på men det är tyvärr för långt att åka…hälsa gärna från från mig på Småländska höglandet….

  5. Ska bli så kul att träffa dig och höra dig föreläsa och äntligen få se den där omtalade/omskrivna kalklitir i verkligheten : )
    Vet att det kommer bli så bra, har hört dig en gång innan (i Enköping 2014) och du är verkligen en bra talare, har passion och känsla.
    Trevlig resa.
    Kram Malin

  6. Hej
    Lycka till håller tummarna för att du någon gång kommer till Göteborg :-)!
    Vart kommer dem fina pläden/ filten ifrån som ligger i fåtöljen där tant och buse ligger i?

  7. wohooo 🙂

    Mitt Gävle. Nu inser ju även jag att mitt ”wohoo” är en aningen försent men, bara av att du vart dit känns ju kul ;P

    Jag bor i Motala nu sedan 4 år tillbaka men i början på nästa år drar vi flyttlasset mot Gävle igen. Mitt älskade, älskade Gävle 🙂

    KRAM påre

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg