Att ha ett filmtips för dom mindre.

 
 

medium_original

 
 
 

Är ni sugna på en riktigt fin film att se tillsammans med barnen? Åh, då måste ni se Arthur och Julklappsrushen! När Buse kom intassande igår morse och ville ligga i vår säng pallrade vi upp en massa kuddar och drog täcket runt oss och såg sen den här medan solen gick upp. Och den var SÅ fin och en såndär film som man faktiskt har stor behållning av som vuxen också.

 
 
 

Arthur_Christmas_review_featured_photo_gallery

 
 

255741-arthur-christmas

 
 

ARTHUR CHRISTMAS

 
 
 

Den är så himla vältecknad (eller ja, animerad är det väl nu för tiden) och handlar om Arthus; tomtens yngste son som älskar julen och desperat försöker hålla kvar julglädjen i en familj där pappa Tomten börjat bli gammal och lite trött, och Arthurs bror aspirerar på Tomtejobbet samt har gjort hela julen högteknologisk och styr Nissarna som ett väloljat maskineri. Med i bilden finns också farfar Tomten (och hans underbara ren, ni kommer dö) och mamma Tomte och en himla massa nissar såklart.

 
 
 

arthur_Christmas_04

 
 

3Y9Gf5Ye

 
 
 

Och ja, hur går det egentligen till när 2 miljarder julklappar ska delas ut på en enda natt, världen runt? Det är bland annat det man får reda på i filmen som får fem tummar av fem möjliga från både mig och Buse. En extra tumme för Tomtefarfars ren och en extra tumme för att man faktiskt får lite julfeeling också.

Finns att hyra antar jag, och om man har Netflix finns den här.

Kvällens tips med andra ord!

 
 

cherry

6 kommentarer till “Att ha ett filmtips för dom mindre.

  1. Hihi, ser ju supermysig och söt ut, tackar för det tipset!
    Sen vill jag gärna önska en sak till din web-shop, om jag får. Mysiga stickade koftor i lite pastelliga färger, SÅ svårt att hitta i butikerna tycker jag (även om jag hittade en söt på Lindex idag). Du är ju fenomenal på att hitta saker med det där lilla extra menar jag 🙂

    Kram

  2. Hmm, det gick så där. Dottern, 3,5 år var jättepep när jag sa att vi skulle se film med tomten och renar så vi bänkade oss under filten med lite levande ljus & mariekex…det varade i ca 4 minuter sen ville hon lägga pussel, klippa i papper, leka med lera och ALLT annat än just se filmen.Ja det var det. (jag hade den på i bakgrunden & kastade ett öga när jag kunde men sparar den att se med en 9-åring istället som jag tror kommer uppskatta den…en smula mer iallafall 🙂 Kram och tack för ett mysigt filmtips anyway! /Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg