Att vara hemma igen.

 
 

3V6A4061 copy

 
 
 

Åh, nu är vi hemma igen.

Lite vemodigt att åka ifrån, som alltid, men samtidigt skönt att slå upp dörren och känna doften av hemma och kasta av sig väskorna och starta en brasa i vardagsrummet som kommer värma skönt resten av kvällen. ÄLSKAR den där kakelugnen, värmer nåt helt oroligt bra!

Och lite mer julkänsla har jag allt, inte minst med hjälp av pepparkakor, fårfällar och lussekatter, och jag hoppas att snön kommer falla lagom till Åre och att vi får några dagar med RIKTIG vinter och drivor av snö och en chans att åka skidor i några snälla backar innan vi måste hem igen. Det får såklart hemskt gärna vara riktig vinter här också, men chansen känns onekligen större i Åre än i Ystad om vi säger så. Och det hade ju varit fenomenalt om man kunde få komma hem och fira jul med minnet av snö i bagaget, sånt gör liksom under med julkänslan.

Men nu är det ju faktiskt bara höst än så länge (en mild och vacker sådan hittills tycker jag) och tids nog kommer julmusiken, baket och alla dom där dofterna som sitter som en smäck i mellangärdet.

Det är helt okej att vänta.

 

(Buse har mössa från I Dig Denim, halsduken finns HÄR, tröjan hade jag i shoppen innan och byxorna är från Zara)

 
cherry

4 kommentarer till “Att vara hemma igen.

  1. Förstår att det kan vara vemodigt men känslan av att få komma hem till sitt eget är ju så härlig! Det är ju så mysigt med kakelugn, både utseendemässigt och för värmen 😀

    Ha en fin dag, kram L

  2. Åh jag måste bara fråga vad Buses byxor heter från Zara. Måste ha:)
    Tack för inspirerande blogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg