Att vara på en av de vackraste platser jag vet.

 
 

3V6A5800

 
 
 

Nu är vi framme!

Ni har kanske redan listat ut vart (iallafall om ni följer mig på Instagram) – vi är i Prag, staden jag älskar, och stannar till på lördag. Idag har vi vandrat gata upp och gata ner, handlat underbara små teckningar, druckit glögg och ätit strax bredvid Karlsbron. Luften är hög, stegen är lätta och bröstet så himla fladdrande av tacksamhet och glädje över att vara här (vi som nästan inte åkte eftersom allt det där mörka i vår värld kändes så påtagligt och började nagga vår weekenddröm i kanterna; jag hade en sån klump i magen över att vi skulle befinna oss på Kastrup men det gick bra och rädslan fick inte vinna).

Mer bilder kommer imorgon, men nu ska vi ut och äta middag.

Det här var precis vad själen behövde.

 
 

flinga

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer till “Att vara på en av de vackraste platser jag vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.