Att göra ett enkelt jul-DIY.

 

 

3V6A6251

 
 
 

Här kommer ett litet DIY som är så himla enkelt och lätt att förändra i det oändliga (och att involvera barnen i, om man har såna). Du behöver bara en ljusstake eller någon form av hållare med ett förvaringsutrymme i – till exempel en såndär glaskub med fyra ljus i, eller som här en liten glasbox med ett ljus (dessa har jag köpt på Åbergs Trädgård här i Ystad, men det finns liknande lite överallt) och sen en massa juliga, vackra ting som doftar gott eller som du tycker om. En gammal julkula till exempel, kottar, granriskvistar, eucalyptusblad, kanelstänger, torkade apelsinskivor. stjärnanis och så vidare.

Saker man blir glad av, en salig röra.

 
 
 

3V6A6553

 
 

3V6A6557

 
 

3V6A6572

 
 
 

Sen är det bara att fylla kuben med allt det fina och voila så har du en ljusstake som är bara din!

Jag och Buse gjorde varsin (varför inte fylla en med tex lego?) och han var mycket nöjd över tilltaget, och ville fortsätta med typ varenda glasbehållare vi hade i huset. Och det bästa av allt – det doftar fantastiskt när man håller på.

Ett litet DIY att syssla med en vardagskväll när man vill komma i stämning, helt enkelt.

 
 

3 kommentarer till “Att göra ett enkelt jul-DIY.

  1. Det var en fin och enkel ide´ , har du torkat apelsinerna själv eller köpt dem? Har hört att man ska kunna torka dem i ugnen…får se om jag gör ett försök. Ha det bra/ Ninni

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg