Att ha en Buse-gran.

 
 

3V6A6620

 
 
 

Ja vad har vi där, inne på Buses rum?

 
 
 

3V6A6586

 
 
 

Jo, en liten gran!

Den stora granen väntar vi med tills vi kommer hem från Åre tror jag, men en Buse-gran kan man ju inte hålla på. Iallafall om man frågar Buse. Så nu har han en liten meterhög, vacker gran på sitt rum som han har pyntat med sina egna robotjulkulor och som han själv tycker är

magisk!

 
 
 

3V6A6598

 
 

3V6A6601

 
 

3V6A6609

 
 
 

Kulorna köpte vi förrförra julen hos Fru Modig (och jag såg att dom bannemig fanns även i år, här) och krukan är från Snowdrops Copenhagen, snön är vanlig bomull på fiskelina typ – den såg ni förra året i Drömmen, och de små vita kottarna minns jag inte riktigt (kanske Vellingeblomman?).

Alldeles förtjusande har han gjort den, det enda som fattas är en stjärna i toppen säger han, så nu ska jag se om jag kan hitta en sån i bra storlek för en Buse-gran.

 
 
 

3V6A6616

 
 
 

Så här hemma tar vi nu torsdag med en Buse-gran, jag förbereder för att åka iväg och fota åt Modesto idag och Buse lär Yim att säga ”tomte” ute i vardagsrummet.

Hej torsdag!

Hoppas ni får en fin sådan.

 
 

8 kommentarer till “Att ha en Buse-gran.

  1. Så härligt att kunna ge barnen sådana saker, som inte är dyra eller dåliga på något sätt men som de blir riktigt glada över. Det är så underbart när man får svara ja på deras önskemål, alltför ofta säger man ju nej. Klart killen ska ha en egen gran, liksom!

  2. UnderbaraClara vek en pappersstjärna för ett tag sen, som jag tänkte skulle vara roligt och användbart julpyssel. Kanske skulle passa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg