Att få ett B-U-S-E vad blir de´? BUSE!

 
 

3V6A8291

 
 
 

Där, inne på Buses rum, hänger numera 4 stycken flådiga bokstavslampor och lyser upp tillvaron.

B-U-S-E bokstaverade Buse mycket nöjt, och var mäkta förtjust över tilltaget. Det var Jenny som tog med dom som present till Buse nu sist hon var nere och vi fotade på YSB (lamporna finns här) och nu hänger dom alltså alldeles förträffligt på en vägg i hans rum och sprider ett mjukt sken.

(Dom går på batteri och den lilla batteridosan gömmer man fiffigt i själva bokstaven).

 
 
 

3V6A8309

 
 

3V6A8293

 
 
 

Och där står julgranen, ännu intakt, och det lilla flygplanet han nog fick av oss när han fyllde ett om jag inte minns fel.

 
 
 

3V6A8306

 
 
 

Och på elementet den där slitna kaninen vi köpte på Västkusten innan ens Buse fanns.

Så nu har han lite extra ljus på rummet (med sitt namn! ni förstår ju storheten i detta) och de lyser alldeles lagom som nattlampa ihop med julstjärnan på kvällarna.

Men nu ska jag tappa upp ett bad här hemma, marinera mig i badsalt och varva ner litegrann inför kvällen. Det där med badkar, alltså. Jag säger ju det.

NI SOM INTE KAN SE BILDER – TECH VET OM DET OCH JOBBAR PÅ EN LÖSNING.

 
 

15 kommentarer till “Att få ett B-U-S-E vad blir de´? BUSE!

  1. Tyvärr har jag inte kunnat se bilderna på era bloggar på två dagar.Jag läser era bloggar varje dag. Så detta är mycket frustrerande.

  2. Hej. Vilka fina lampor. Mysigt ser det ut i alla fall. Dock en dum fråga, är inte Buse ett smeknamn? Undrade bara varför det inte blev med hans riktiga namn.. Namn är ju alltid ett namn. Men sött så oxå.

    1. Jo det är ett smeknamn och det vi kallar honom för. Jag fick ju lamporna och tyckte det var kul med Buse – han har så mycket annat med sitt namn på. Mindre stelt med Buse 🙂 Det passar honom bra.

  3. Såg att det var flera om kommenterat det om bilderna redan… Jag testade just firefox, Safari o Chrome o ingen funkade.
    Ifall det är till nån hjälp… Har mac.
    Kan tänka mig at det är rackarns fint iaf!
    Kram Anna

  4. Jag som är tokig i allt med öron fick ju blicken fastnaglad vid haren bredvid krukan ♥ Får man tag på sådana någonstans? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg