Att ta sig fram.

 
 

3V6A6661

 
 

3V6A6681

 
 

3V6A6680

 
 
 

Åh hej vad det går undan här hemma må ni tro!

Noah far fram i raketfart (än så länge genom att ligga på mage och dra sig fram med armarna) och är lika snabb som en spurtande krypare och man få vara som en vessla om man vill hinna med. Nu har han dessutom börjat med partytricket att dra sig upp till hängande/stående vid soffbordet så hux flux står han där och vajar väldigt förnöjt och försöker få tag i storebrors Lilla Kråka-kort som ligger och väntar på en ny spelomgång. Det är ju inte klokt vad tiden går fort?! Det var ju bara sju månader sen han föddes, liksom. Och det känns på sätt och vis som om det var igår.

Idag har jag lite för mycket att göra men det ordnar sig, några efterlängtade lampor ska upp i Buses rum iallafall när jag är färdig och sen måste jag se över så att jag har allting till fredagens julfest som ska pyntas OCH där jag dessutom ska vara klädd i temat White Party (och att hitta bara vita kläder den här årstiden är ganska svårt). Så det blir jobb, sen lampupphängning och sen garderobsbotanisering – jag tror nog att jag ska ha en hel del vitt liggande i gömmorna som kan användas.

Så, lite så blir min tisdag. Först en massa som jag ska hinna bli klar med, en långpromenad med hundarna, sen lite andra  aktiviteter i form av lampor och vita plagg.

Det kan ju inte alltid vara Stockholmsresor, julmarknader och svajiga flygresor på agendan.

 
 

12 kommentarer till “Att ta sig fram.

  1. Jag har nu testat även på jobbet där vi har Internet Explorer. Inte där heller får jag din sida att fungera ordentligt. Den står bara och snurrar och orkar inte ladda. Någon bild kom upp, men sedan blev det bara tecken istället. Jag tycker det skulle vara konstigt om det bara är jag som har problem. Jag har inte upplevt problem med någon annan sida som har mycket bilder, typ Jonna Jinton eller Made by Mary. Är bilderna väldigt stora filer? Funderar på om nätet helt enkelt inte räcker till överallt?

  2. Söt!
    Fråga: gör du julkort med bilder på barnen, eller kanske hela familjen? Antar att du i så fall har några bra tips, både på hur man får de små att samarbeta och hur man gör de snyggaste korten, om de ska framkallas på matt eller blankt papper etc. Måste ju göras nu om man ska hinna innan jul!

    1. Jag gör faktiskt inga egna på barnen, jag tar ju så mycket kort på dom ändå liksom 🙂 Hundarna har jag gjort julkort på mest för skojs skull. Men det enklaste för att få barn att samarbete tycker jag är att släppa hela den där fokuseringen på att dom ska sitta rakt upp och ner och titta in i kameran, det blir sällan naturligt eller enkelt. Det lättaste enligt mig är att se till att dom har en rekvisita att hålla i (julkula, belysning, whatever) som dom kan fokusera på – då blir det inte så stiff och barnen märker inte av att dom blir fotade på samma sätt 🙂

  3. Nu när du skriver om kläder funderar jag på hur det blev i huset med den garderobsinredning som ni hade så praktiskt i ett rum i Lanthandeln. Hoppas det blev bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg