Att ha ett julklappstips!

 
 

3V6A8320

 
 
 

Alltså, det här är en så himla uppskattad grej så den måste jag bara tipsa om!

Create your own Space Fun heter den och är en klistermärkesbok jag köpte i Lilla Handelsboden i Vaxholm nu när vi var där; ni vet en sån bok med en massa tomma sidor med miljöer och så en himla massa klistermärken man kan sätta in på sidorna för att liksom skapa en story själv. Den fanns i lite olika versioner (Create your own Castle tror jag fanns och nåt stall) och kostade typ 79 kr och underhöll nog Buse utan överdrift i tre timmar när vi väntade på flyget, satt på flygplanet OCH i bilen hem. Så har ni ett barn i klistermärkesåldern och ska ut och resa så införskaffa!

 
 
 

3V6A8322

 
 
 

Just den här hade kanske lite för våldsamma gubbar för min smak märkte jag när vi öppnade den (lite eldkastande utomjordingar och så) men det är ju jag som är lite känslig mot sånt när det kommer till vapen och sådär, Buse tycker ju att det är aphäftigt, men är ni som jag kanske nån av de andra böckerna i serien är ett bättre val. Känns som om ponnyklistermärken eller slott borgar för lite mindre ödeläggelse eller knasiga robotar iallafall.

Så, dagens tips! Fanns som sagt i Vaxholm men går alldeles säkert att hitta lite var som helst, och Buse (som är 4) var uppslukad i minst tre timmar och kan fortfarande fastna i den trots att det knappt finns några klistermärken kvar.

(Och en lifesaver på resor!).

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg