Att fylla på granen.

 
 

3V6A9790

 
 
 

Som ni vet åker inte vår gran upp förrän den 23:e när vi kommit hem från Åre igen, men Buse har ju en gran på sitt rum så jag passar på att få jul-fiilis från den istället. Det gör ju så himla mycket med en gran, liksom. Och när vi var på Rusta förra veckan hittade jag världens roligaste kulor som bara skrek Buse, så ett par såna fick det bli (det var tre för 100, tips!).

 
 
 

3V6A9797

 
 

ru

 
 

3V6A9813

 
 

ru2

 
 

3V6A9875

 
 
 

Så nu är granen där inne mer eller mindre full med dom gamla robotarna och så dom nya i samlingen; en spidermantomte i trikåer, en brandbil med glitter och så en stor luftballong i härligt julrött och vitt och som jag själv skulle kunna tänka mig i granen. Och Buse gick in för pyntandes med liv och lust som vanligt, såklart.

Nu är det ju bara två dagar kvar tills vi åker så idag ska jag koncentrera mig på att göra klart allt arbete som måste vara färdigt tills vi är borta, börja packa, se över vad som behöver tvättas och ställa fram det som vi behöver och som man så lätt glömmer bort (som skidhandskar, som för övrigt nog var det tråkigaste jag lagt pengar på någonsin, herregud vad dyrt det är med skidgrejor och just handskar är väl inte så himla spännande). Mannen var redan kittad, men det enda jag hade var termobyxorna för gravida från förra året så både jag och Buse behövde något att åka i. Och Yim såklart, som skulle frysa så hon gick av på mitten om vi inte isolerat henne ordentligt. Och så en vinteroverall till Noah, men där hittade jag en härligt ceriserosa sak ni nog redan sett och som hade både strumpor och handskar inbyggt, och såna smarta lösningar älskar jag eftersom det finns få saker i världen som är så omöjliga som att få skor och handskar att sitta kvar på en sjumånaders, och den kommer han att kunna ha hela vintern.

Så det sysslar jag med idag. Och hörni – TACK för alla tipsen om spel!

Ni är ovärderliga.

 
 

9 kommentarer till “Att fylla på granen.

  1. Oj… Nu blev det väldigt konstigt. Alldeles för trött, smått skelögd, läser jag: ”spermadonator i trikåer”.. WTF, liksom??! Haha….. Dags att gå och lägga sig. Ha det riktigt gott i fjällen! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg