Att gå ner i varv.

 
 

3V6A0019

 
 
 

Det var skönt att åka så tidigt igår för då kom vi fram så tidigt att vi liksom hade nästan en hel dag på plats.

Vi hann med att packa in oss, hämta skidutrustningen vi hyrt, köpa en pulka, bada i poolen, äta både lunch och middag, spela Playstation och sen slockna som halvt medvetslösa vid halv nio.

Det där med halv nio var en bra idé. Idag är man ju faktiskt människa.

 
 
 

3V6A0024

 
 

3V6A0026

 
 

3V6A0042

 
 

3V6A0040

 
 
 

Och Copperhill är SÅ himla fint!

Känns som att vara i en gigantisk fjällstuga extra allt. Jag tror till och med att det finns ett lekrum, men så långt har vi inte kommit ännu.

 
 
 

3V6A0049

 
 
 

Och utsikten från sovrumsfönstret, alltså…

Och nu ska vi ner och äta frukost; skidbussen går vid nio och Buse har en skidlektion som väntar och jag håller alla tummar och tår att han inte blir helt TOKIG när han ska lära sig (det där har han från mig, hrm, han har extremt kort tålamod när det är saker han inte redan kan – går det inte på första försöket kan han mycket väl bestämma sig för att det där är nåt hittepå han inte tänker sysselsätta sig med mer – men jag tror att det blir mycket enklare när det är en skidlärare och inte mamma eller pappa som ska lära honom).

Så idag laddar vi för en riktig Åre-dag med skidor, snö, mat och lite spa.

Himmelrike.

 
 

15 kommentarer till “Att gå ner i varv.

  1. Oj vilket kul foto på Buse i Hotellets bagagevagn : D du har ögon för att fånga rätt ögonblick Emma. JULKRAM från mig

  2. Åååhh, bara längtar dit! Hela familjen räknar ner inför vårt nyårsfirande. När äldsta sonen såg din Instagrambild med spelen i sängen så kläckte han direkt: Det är ju från Copper Hill! Njut, det är så härligt där!

  3. Älskar Åre! Fast vi brukar alltid ta nattåget upp från Malmö. Himla smidigt! Du är på plats tidigt på morgonen och åker hem sent på kvällen, missar inte en enda skiddag ;-).

  4. Så avis på skidor och snö!
    Vi åkte med våra barn förra året och de lärde sig ganska mycket via oss och äldre kusiner. Vi kunde till och med njuta av en vecka i Alperna med sol, fantastiska vyer och mysigt hotell med halvpension (frukostbuffé och tre rätters middag). Lekrum fanns och hyfsad wifi. Jag får nog svårt att någonsin hyra en svensk stuga för dyra pengar efter detta; behöva städa, bädda, handla, laga mat… Njut på hotellet!

  5. Ooohhh…………vilken underbar bild på Buse i vagnen.
    Han är så goooo´ med sin kanin och tumme.
    Ha en härlig vintervistelse i norr………….här är det 9 grader och regn 🙁
    Hälsningar Skåneland.

  6. Åhh det är så himla fint där 🙂 Min svägerska och man driver Åre Bageri i Åre och det är också jättemysigt med god mat och mycket gott fika. Hälsa på där!!!/mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg