Att gå på skidskola.

 
 

3V6A0058

 
 
 

Igår begav vi oss till den första skidlektionen!

Buse springande och jag med Noah på släptåg; sovande i pulkan. Åh att vara så liten att man kan få bli inbäddad i en fluffig åkpåse och sova i en pulka, alltså.

 
 
 

are

 
 
 

Hej hej!

Det är inte så kallt vilket är skönt, men snön finns där och backen hade typ ingen lutning alls vilket var perfekt för både mamman som inte åkt på hundra år, och fyraåringen som skulle åka för första gången någonsin.

(Mössa Yerse, halsduk gammal DAY, jackan från dbrand, skidbyxor Kari Traa och skor Sorel).

 
 
 

3V6A0064

 
 
 

Buse såg iallafall ut som ett proffs.

 
 
 

3V6A0070 (2)

 
 
 

Och var SÅ himla duktig!

Det är ju inte klokt vad dom lär sig fort i den åldern, och helt utan utbrott. Han garvade mest hela tiden, tjejen som hade hand om honom var fenomenal. Så dom övade på att åka lift, att ploga, att ta sig fram och att glida lite nerför och allt annat som kan vara bra att kunna när man är på skidsemester.

Och idag är det dags igen; klockan nio går bussen och vi ska vara redo – vilket just nu känns lite tight med tanke på att vi ännu ligger i sängen, men det är bara till att dra sig upp, äta frukost och sen bege sig och det ska bli så kul att få se om det är någon skolland från igår mot idag.

Skidskola nummer två coming up!

Snart susar han väl förbi oss i backen.

 
 

4 kommentarer till “Att gå på skidskola.

  1. En investering för framtiden att lära sig åka skidor som liten.Sååå många härliga vintersemestrar som väntar er tillsammans. Ni ser ut att ha det underbart! Enjoy ❄️❄️❄️❄️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg