Att ta en sista dag ledigt.

 
 

3V6A0407

 
 

3V6A0406 (1)

 
 

3V6A0390

 
 
 

Hur har ni det? Ska ni börja jobba imorgon?

Här hemma laddar vi för ännu en ledig dag; men imorgon startar vardagen upp igen för både mannen och mig och så jobbar vi i mellandagarna tills det blir röda dagar igen, men att vara samlade så pass länge som vi har är trots allt en lyx och det har varit u-n-d-e-r-b-a-r-t. Vi ska försöka planera in lite roliga saker nu efter nyår så att vägen till sommaren inte blir så lång; kanske en tur till Köpenhamn, kanske en tripp till Stockholm så att Buse får träffa sina kusiner igen, tid i Drömmen såklart och så något annat litet som bara tar ett eller två dygn i anspråk men som gör mycket för vardagen.

Haggis har kommit in väl och man kan tro att hon alltid varit här; hon och Spöket leker och leker och leker och det är tydligt att det är bra för Spöket att ha någon hon också – Tooka skulle som bekant hellre dö än att leka med någon annan än Tant (vilket även det sker kanske 2 gånger per år, hon anser sig vara för gammal för att leka) och Tant har ju snällt ställt upp innan men det är tydligt att hon är för mycket till åldern kommen för att riktigt gå in för det. Nu kan Tant och Tooka få lite lugn och ro och njuta av att vara pensionärer och Spöket och Haggis kan trötta ut varandra istället. Perfekt.

Och idag ska vi vinka hejdå till mamma och Sockervadds-Göran och sen ska vi dyka ner i den sista lediga dagen innan nästa röda.

Vi är redo för vardag.

 
 

3 kommentarer till “Att ta en sista dag ledigt.

  1. Tänk…de två ute på fälten om ett halvår…de lär komma att gå unnan kan jag tänka mig?
    Jag kände inte till Haggis ras tidigare, men har nu läst om den och vilka härliga egenskaper.
    I rätt hand och miljö…och då har hon kommit rätt, hemma hos Er.
    Kram Ninni.

  2. Härligt att det går så bra med alla hundar!
    Här är ingen vardag på länge än och oj så skönt det känns! Vi sov till 9 idag, hela familjen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg