Att visa lite hallbilder.

 
 

3V6A0460

 
 

3V6A0467

 
 

3V6A0472

 
 
 

Ja, såhär ser det alltså ut i den stora hallen nu, den som är mellan sov- och vardagsrum och där trappan leder upp till ovanvåningen där Yim bor.

Soffan är på plats i gattet mot fönstret, det gamla skåpet från Baazar står kvar med sitt skepp och ännu får hittepågranen vara framme. Jag vet att många plockar ner jul redan, men det är jag nog inte riktigt redo för – till nyår får det iallafall vara kvar och sprida lite ljus här hemma tycker jag. SEN kan jag plocka bort lite jul och förbereda för vår istället (även om det med största sannolikhet kommer att bli vinter ute cirka just när alla vårsaker börjat ta plats här hemma – ungefär när tulpanerna kommer in brukar väl snön komma i Skåne). Inte för att det är så mycket som ska bytas ut inför våren, men lite ljusa plädar och kuddar brukar få komma fram iallafall och det tillsammans med snittblommor gör liksom sitt.

Idag har mannen jour så ikväll blir det spel med Buse, nån form av bakning och lite hemma-mys i väntan på att han ska komma hem. Och nu är det ju snart nyår!

Halleda vad det går fort.

 
 

9 kommentarer till “Att visa lite hallbilder.

 1. Annars kan väl julen vara kvar till tjugondag Knut – då dansas julen ut. Julgransplundring gillar nog Buse.

 2. Folk börjar med julen alldeles för tidigt, många har fått upp allt redan till första advent, därför är de redan trötta på julgrejorna.
  Jag har alltid allting kvar till tjogondag Knut. Men, men…..naturligtvis gör var och en precis som den vill.
  Vad jobbar mannen med eftersom han har jour ibland ? Nån form av serviceyrke då förstår jag.
  Ingen vinter i sikte här i skåne ännu men efter nyår brukar det komma en knäpp, så vi får väl se.
  Underbar ny vovve förresten.
  Hälsningar Skåneland

 3. Snart kommer vi hem till gran och tomtar men här i stugan finns inget pynt – njuter av den otroliga vintern istället! Det glittrar i rinfrosten och knarrar under skorna. Ljuvligt.

 4. Julpyntet är fint men ack vad jag redan är trött på det… Förra året va vi beräknade till 6/1 med nr 2 så då åkte julen redan nyårsdagen. Känner för att göra detsamma i år! 😉

 5. Förbereda för vår!?? Det är väl ändå 4 månader dit. Kan vi inte bara vara lugna i den årstid vi befinner oss i? Ett himla stressande i blogglandet kring detta, bli alldeles matt.
  Mvh
  Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg