Att ta ett dygn med den här.

 
 

3V6A0800

 
 
 

Idag tar jag den här stjärnan, Buse, och åker på lite tillsammans-äventyr.

Jag har sagt att jag ska försöka ta en dag varje månad då det bara är han och jag, och så ska vi hitta på något. Ibland något mindre, ibland något större – det viktiga är att vi har tid tillsammans. Förra månaden var vi ju i Stockholm, och idag är det alltså dags för lite mamma-Buse-tid igen!

(Man får väl passa på känner jag. Gud vet hur länge han faktiskt VILL hitta på saker med sin mamma).

 
 
 

3V6A0824

3V6A0860

3V6A0885

3V6A0872

 
 
 

(Plåstret? Han slog bakhuvudet i en kant för någon dag sen men där kan man ju inte sätta ett plåster pga allt hår, så då ville han ha det i pannan istället. Why not, liksom).

Jo, så idag blir det jag och Buse som gör Malmö på det bästa vis vi kan och jag ser fram emot att få prata med honom, lyssna på vad han tänker och ha tid helt fokuserad på denna lilla vackra pojke som är min första.

Hörs snart igen!

 
 

9 kommentarer till “Att ta ett dygn med den här.

  1. Så mysigt!
    Jag tror nog att han alltid kommer vilja det.
    Min dotter är 11, (på söndag, hur gick det till liksom?!??) men hon älskar fortfarande när hon får egna dagar tillsammans med mig eller min man. Kan säga att jag uppskattar dem precis lika mycket. Bara hon o jag och inget annat.
    Ha en finfin dag!
    Kraaam Anna

  2. God morgon kära Emma, vad glad jag blir av att läsa att du tar dig tid med ditt äldsta barn. Du funderar lite över hur länge han vill umgås och hänga med dig. Tja, framtiden vet man ju inget om men tid med barnen kan liksom aldrig bli fel. Själv har jag alltid prioriterat och gett mina två barn egen- och tillsammans-tid och trots ett hektiskt arbetsliv (jag är jurist) när de var små, visste barnen att jag alltid bara fanns ett samtal bort. Mobilen slogs aldrig av, tvärtom förklarade jag inför varje möte att om mina barn ringde så skulle jag ta samtalet, men bara om det var de som ringde. Idag älskar min 18-årige son att åka och fika med sin uråldriga 45-åriga moder när han är hemma. Han studerar utomlands idag men ville gärna följa med på familjesemestern över julen. Han älskar att sitta med en kopp te eller kaffe i soffan en halvtimme på kvällen och lägger då huvudet mot min axel och konstaterar att ”det är skönt att vara tillsammans”. Tid med barnen är den bästa tid som finns! Njut av er Malmö-dag. Kram

  3. Åh vad härligt det låter! Det vill jag göra med mitt lilla troll när han blir äldre också! Än så länge är han bara ett halvår och vi hänger fortfarande hela dagarna. Ha det underbart!

  4. Vilka härliga bilder! Ja, passa på, utan att jag vet hur det gick till är barnen utflugna ( dessutom en långt bort i San Francisco) och man undrar var alla de där arbetsamma, underbara åren med barn och jobb samtidigt tog vägen. Kram
    Karin

  5. Hej Emma!

    Jag tror absolut att han kommer att vilja ha dagar med dig, oavsett ålder. För så länge man tar sig tid till ett barn, och verkligen lyssnar och respekterar dem, så kommer de alltid att vilja prata och vara med en. Ha en mysig dag! Kram!

  6. Vilken härlig tanke! Tog faktiskt en skärmdump på din IG-bild och sparade in min inspirationsmapp på telefonen, mappen där jag ska spara sånt som kan peppa mig när det känns jobbigt och trögt. Tack!
    Hoppas ni får en härlig tid i Malmö.

  7. För tre år sedan valde jag att gå ner till och jobba 90% för att spendera fredagseftermiddagarna med min Sebbe som nu är 9 år. Våra fredagar tillsammans är guld värda och vi har så otroligt roligt ihop… jag hoppas att han kommer tycka det i ett par år till =) Stor kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg