Att ha fått lite ordning.

 
 

3V6A4330

 
 

Äntligen tog jag tag i att rensa ur Buses garderob!

Den brukar bli ett slags mörkt hål den där garderoben med kläder som är för små blandat med nya så att man int hittar nånting tillslut. Men nu är den alltså äntligen utrensad; för små kläder är lämnade till klädcontainrarna och allt ligger på sin plats. Och det som behövdes nytt är smidigt nog införskaffat på mellandagsrean (älskar mellandagsrean till ungarna).

 
 

3V6A4341

 
 

Lite nytt från Zaras mellandagsrea.

Har mest passat på att köpa det som går åt som smör; det vill säga jeans och t-shirts. Men även lite mjukare typer av byxor har jag hittat, lite collagetröjor och en och annan  stickad tröja(vilket han oftast vägrar ha på sig om vi inte ska ut nånstans där det är JÄTTEKALLT).

 
 

bg

 
 

Ordning och reda, iallafall här. Nu ska Noahs garderob tas om hand också. HERREGUD vad det går kläder till dom små! Och herregud så många maskiner tvätt, för den delen. Det hade man nästan glömt nu när Buse blivit stor.

Ute är det underbart vackert med vintersol, minusgrader och snö så vi får se vad vi hittar på idag – men lördag är det i alla fall och det ska vi ta tillvara på. I veckan väntar möten, Formex med mera så nu ska vi passa på att göra sånt vi inte kommer hinna med då och se till att få in lite lördagskänsla också.

Hej helg. Vi har längtat.

 

5 kommentarer till “Att ha fått lite ordning.

  1. Halloj!
    Men shit va snygg du blev i nya frillan, sååå fräscht! Blir sugen på en lugg jag med nu.. Har haft lite då och då och det är ju sjukt snyggt, ramar in fejan lite gött liksom 🙂

    Ja du, här behöver också rensas, börjat med Inez garderob men måste fortsätta, en hel del midjekort kvar därinne. Vilket inte lämpar sig för en snart 4-åring..
    Fyndade lite nytt på Lindex igår, men bra att du nämnde Zara för där har jag glömt att springa in.

    Nu blir det pulkabacken här, härlig ny snö har landat under natten, wiii!
    Fin lördag till dig,
    Kram Catta

    1. Njä det är ju 4 år mellan dom typ, och vi trodde bara det skulle bli Buse så det finns inte mycket sparat i storleken han har nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg