Att vakna upp till halv storm.

 

3V6A4415

 
 

Idag är det Skåne-storm runt huset må ni tro!

Det har blåst så mycket inatt att till och med dörrmattan fladdrat bort där ute, så den får jag ut och leta efter när ljuset behagat komma och jag har en chans att se. Flickorna kurar ihop sig på bästa vinthundsvis överallt här hemma och tänker bestämt i n t e gå ut så länge vädret tänker bete sig såhär, och jag får liksom fösa ut dom när det är dags och alla spjärnar emot med alla fyra tassar i golvet.

 
 

3V6A4463

3V6A4426 (1)

 
 

Och Haggis växer och växer. Hon kan vara den sötaste hjorthundsvalp jag någonsin skådat, faktiskt, ser ut som en liten bäver där hon ligger.

Nu blir det frukost här och sen ska jag ta tag i gårdagens leverans till Kung Fidolin; allt ska räknas och föras in och ångas och mätas och läggas ihop så jag vet hur det ska fotograferas när det är dags – jag tror att det blir en fotografering nästa helg om allt går som det ska, och det är ju nästan den roligaste biten. Som vanligt har jag en idé om hur jag vill att det ska se ut, jag väntar bara in en leverans av lite rekvisita också och sen är jag good to go och kan sätta igång.

Så om ni undrar vad som händer i en Lanthandel strax utanför Ystad idag så är det alltså storm, väderbångstyriga vinthundar och en leverans med kläder som gäller.

 

5 kommentarer till “Att vakna upp till halv storm.

  1. Jag har precis samma problem med mina två whippets, haha, de undrar liksom vad det är för fel på en som drar i kopplet, de ska ju in igen. Underbart fina hundar ni har, blir ju helt valpsugen när en ser Haggis <3

  2. Haggis 😍 det uppvikta örat. Kan riktigt känna ända hit hur varm o go hon är. O tassarna 😍😍😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg